Päivitys: Israel ei luovuta Israelin kansalaista, joka on etsintäkuulutettu puukotuksessa tai yhteistyössä tutkinnassa

Pattaya-

Kuten olemme aiemmin raportoineet, sen jälkeen kun australialainen Jeremy McCall, 22, puukotettiin Mixx Discossa viime viikolla, Thaimaan viranomaiset ovat etsineet vielä nimeämätöntä Israelin kansalaista. Tapauksen uusi aikajana on myös paljastunut puukotuksen jälkeen. Käsittelemme ensin tämän aikajanan ja sitten keskustelemme Israelin kannasta tapaukseen.

4:00 AM (noin) - Mr. McCall koskettaa naista israelilaisen miehen kanssa, jota kutsumme herra I:ksi, ja väittää, että hän yrittää saada tämän huomion. (Hän kertoi lehdistölle, että he olivat olleet hänen kanssaan tuntikausia aiemmin illalla ja sanoo, että CCtv:n kuvat todistavat tämän. Poliisi ei ole vahvistanut tätä väitettä.)

4:01 - Herra I vetää vihaisena pienen veitsen pois ja puukottaa Mr. McCallia kylkeen osuen suureen elimeen ja saattamalla hänet kriittiseen tilaan. Hän on sittemmin toipunut ja palannut Australiaan, ja hänen tilansa on nyt vakaa. Tyttö herra I:n ja sivullisten kanssa yritti estää häntä tekemästä tätä toimintaa.

4:03 - Kun Jeremy palasi pöytäänsä, ei vieläkään tiennyt, että häntä oli puukotettu päihtymyksen ja shokin vuoksi, herra I, joka oli jo maksanut laskunsa, sanoi olevansa menossa vessassa olevaan ryhmään hänen kanssaan. (Tämä on saattanut aiheuttaa alkuperäisen kylpyhuoneen hämmennyksen tiedotusvälineissä). Hän lähti ryhmästä. Turvallisuus ei estänyt häntä, koska he eivät tuolloin tienneet, että Mr. McCall oli puukotettu ja veitsi oli hyvin pieni ja hyvin piilotettava kääntöveitsi, joka voidaan helposti tuoda turvapaikan läpi.

4:10 – Mr. McCall, joka vuotaa voimakkaasti ja ilmeisesti puukotettuna, tuodaan alakertaan ystäviensä, perheensä ja turvatoimien toimesta, kun ambulanssi ja poliisi kutsutaan.

4:30 - Herra Varasin taksin suositun taksisovelluksen kautta ja menin suoraan lentokentälle. Hän ei pysähtynyt hotelliinsa hakemaan laukkuja tai tavaroita. Hänellä oletetaan olevan passi mukana.

4:45 - Mr. McCall viedään sairaalaan. Hänet vietiin myöhemmin toiseen sairaalaan.

6 - Mr. Saavun lentokentälle ja varaan ensimmäisen lennon Israeliin, joka lähtee noin klo 00. Lippuja ei nosteta.

9:00 - Mr. Lennän pois maasta juuri kun uutinen leviää valtavirran lehdistölle.

Pattaya-uutiset ovat etsineet lisätietoja herra I:stä ja ovat havainneet seuraavat asiat, kuten Israelin suurlähetystö on ilmoittanut:

”Israelin lain mukaan ketään Israelin kansalaista ei voida luovuttaa syytteeseen ulkomailla tehdystä rikoksesta. Israel on tietoinen tästä asiasta ja aikoo tutkia tätä kansalaista ja ongelmaa omien sisäisten järjestelmiensä ja tarkastusten ja tasapainojen suhteen."

Yleisesti uskotaan, että henkilöä ei kohtaa syytteitä tai rangaistuksia Israelissa.

Thaimaan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että henkilö on tunnistettu ja merkitty pidätettäväksi, jos hän palaa Thaimaahan. Ottaen kuitenkin huomioon, että herra I, joka todennäköisesti tietää maansa luovuttamisesta ja rikoksista ulkomailla, koska hän pakeni maasta niin nopeasti, on epätodennäköistä, että hän palaa Thaimaahan.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/