Pattaya Taksinkuljettaja palauttaa amerikkalaiselle turistille laukun, jossa on 50,000 XNUMX bahtia

Pattaya-

Toisen kerran muutaman viikon sisällä rehellinen kansalainen on palauttanut suuren summan käteistä turistille osoittaen thaimaalaisten rehellisyyttä ja kunnioitusta.

Amerikkalainen John Edward jätti vahingossa taksilaukun, jossa oli noin 50,000 48 bahtia käteistä, Pattayalle, kun hänellä oli kiire muutama päivä aikaisemmin. Kuljettaja Prawit Meepian, XNUMX, vei laukun Pattayan poliisiasemalle ja työskenteli Pattayan poliisin kanssa miehen löytämiseksi. Laukussa oli myös hänen passinsa, luottokorttinsa ja amerikkalainen ajokortti.

Poliisi sai maahanmuuton avulla selville miehen yöpymispaikan Pattayassa ja otti yhteyttä ja toi hänet poliisiasemalle palauttamaan omaisuutensa kokonaisuudessaan ja valokuvausmahdollisuutta varten.

On epäselvää, tarjosiko herra Edward palkkion, mutta hän ilmoitti palaavansa Thaimaahan myöhemmin tänä vuonna ja rakasti thaimaalaisten rehellisyyttä ja rehellisyyttä. Tämä oli hänen ensimmäinen vierailunsa Thaimaahan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/