Päivitys: Puukotettu australialainen turisti antaa haastattelun Medialle ja toteaa, ettei hän haputtanut naista

Pattaya-

Vielä enemmän käänteitä on tapaus, jossa australialainen mies puukotti thaimaalaisessa diskossa vielä nimettömän Israel-turistin toimesta.

Jeremy McCall, 22, antoi tänään haastattelun medialle Australiassa palatessaan kotiin. Hänen tilansa on nyt vakaa ja hän on nyt sairaalassa Sydneyssä. Hän sanoi, että toipuminen sujuu hyvin ja hänen odotetaan paranevan täysin ja palaavan pian normaaliin elämään, onneksi.

Jeremy sanoi, että hänen paras ystävänsä Jaydon Sienkiewicz nimettiin uhriksi väärin paikallisviranomaisten ja lehdistön toimesta, koska hän antoi haastattelun poliisille heti puukotuksen ja kielimuurin jälkeen. Jaydon oli hänen kanssaan puukotusiltana, ja mukana oli noin kymmenen hengen seurue, mukaan lukien hänen isänsä ja thaimaalainen äitipuoli.

Jeremy väittää videolla näytetystä huolimatta, että hänen koskettaminen tai nipistäminen tytön perseeseen oli väärin eikä näytä koko tarinaa.

Jeremy kertoo, että nimetty nainen ei ollut häntä puukoneen israelilaisen miehen tyttöystävä, vaan nainen, joka oli juhlinut hänen ja hänen ystäviensä kanssa useita tunteja aiemmin illalla. Hän väittää, ettei hän haputtanut häntä tai tarttunut häneen, vaan yritti saada hänen huomionsa, kun hänen ystävänsä etsi häntä, koska hän oli ollut poissa jonkin aikaa ja israelilainen mies veti hänet pois.

Jeremy kertoo, että poliisi kävi läpi aikaisemmat materiaalit ja vahvisti tämän. Tätä ei kuitenkaan ole vahvistettu Thaimaan poliisin julkisessa lausunnossa.

Hän kertoi, ettei tiennyt saaneensa puukotusta, ja luuli aluksi, että hän oli läikyttänyt viiniä paitaan. Kun hän veti paitansa ylös, hänen perheensä ja ystävänsä näkivät vahingon laajuuden ja lähettivät hänet sairaalaan.

Israelilainen mies pakeni yökerhosta muutama sekunti puukotuksen jälkeen, tilasi läheisen taksin lentokentälle ja pakeni maasta ensimmäisellä lennolla, luultavasti nopeasti ymmärtäen, että hänen reaktionsa oli ankara ja johtaisi vakaviin seurauksiin.

Thaimaan viranomaiset työskentelevät edelleen Israelin suurlähetystön kanssa saadakseen miehen yhteyttä ja ottaakseen vastuun hänen teoistaan.

Mixx-disco antoi miehelle 5000 bahtia hänen sairaalalaskujensa kattamiseksi ja pyysi häneltä anteeksi heidän yökerhossaan tapahtunutta tapausta, jonka Jeremy sanoi hyväksyvänsä. Poliisi toteaa, että Mixxillä ei ole mitään seurauksia tapahtumasta, koska he reagoivat nopeasti ja käsittelivät tilanteen hyvin auttaen poliisin, ambulanssin ja CCTV-materiaalin soittamisessa. Mixxillä on patdown-järjestelmä aseiden etsimiseen, mutta poliisin mukaan käytetty veitsi oli hyvin pieni ja hyvin piilotettava kääntöveitsi, joka oli todennäköisesti piilotettu muualle miehelle päästäkseen klubiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/