Pattayan koulun lastentarhanopettaja hyökkäsi veitsellä, ryöstettiin

Pattaya-

Tämän viikon keskiviikkona iltapäivällä thaimaalainen mies, jonka poliisi väitti olevan Pattayalla syntynyt ja kasvanut paikallinen asukas, tuli Ban Bang Lamung -kouluun keskiviikkoiltana noin kello 5 ja ryösti ja viilloi lastentarhanopettajan, joka päätti päivän työt. .

Ms. Patrang (koko nimeä ei annettu) 34, kertoi olevansa lähellä koulun sisäänkäyntiä, kun mies saapui ja ilmoitti olevansa vanhempi ja tapasi opettajan. Hänelle annettiin sisäänpääsy kouluun siinä vaiheessa.

CCTV:n mukaan mies vaelsi koulua jonkin aikaa, kunnes huomasi rouva Rungthiwan (koko nimi salattu) 39, jossa hän viimeisteli paperityötä yksin.

Hän veti veitsen hänen kimppuunsa ja hyökkäsi hänen kimppuunsa ja otti hänen laukkunsa, jonka sisällä oli noin 6000 bahtia. Hän myös haavoitti vakavasti hänen kasvojaan toistuvilla veitsihyökkäyksillä.

Poliisi kertoo, että mies on hänelle tuttu ja toistuva häirintä, ja he etsivät häntä ja heillä on vankat johtopäätökset.

Rungthiwa toipuu sairaalassa.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/