Järkyttävä TODELLINEN tarina Mixx Discossa puukotetun australialaisen miehen takana- (Video)

Pattaya-

Näyttää siltä, ​​että tarinassa Australian kansalaisen Jaydon Sienkiewicziä, 21, puukotettiin Mixx Discossa Walking Streetillä Etelä-Pattayalla, on paljon muutakin.

Toisin kuin uhrin perhe alun perin kertoi poliisille, Jaydonia EI puukotettu vessassa, vaan hän oli eksynyt pois perheensä luota, jotka olivat kymmenen hengen seurueessa yksin. He olettivat hänen menneen vessassa, mutta itse asiassa hän oli vaeltunut diskon vastakkaiselle puolelle ja kuten alla olevasta videosta näkyy, hän kosketti tyttöä, jonka mies oli vain tunnistettu Israelista.

Kuten videolta näkyy, mies näki sopimattoman kosketuksen ja löi miestä, vaikka hänen kanssaan ollut nainen yritti pidätellä häntä sekä toista lähellä olevaa miestä. Hän on selvästi nähtävissä videolla, kun hän vetää veitsen taskustaan ​​ja puukotti sitten Jaydonia kylkeen. Jaydon, selvästi hämmentynyt, vetää paitansa ylös ja ymmärsi vasta perheensä luokse palattuaan kärsineensä melko suuresta puukotushavasta.

Jaydon on edelleen sairaalassa, ja hänen tilansa on nostettu vakavaksi, mutta vakaaksi. Hän on puhunut poliisille ja kertonut olleensa tuolloin erittäin päihtynyt ja muistavansa tapauksesta vain vähän. Poliisi ei ole julkistanut muita yksityiskohtia hänen todistuksestaan.

Isrealilainen mies, jonka poliisi on tunnistanut, mutta ei nimennyt tiedotusvälineille, pakeni diskosta heti puukotuksen jälkeen, meni taksilla lentokentälle ja lensi ensimmäisellä saatavilla olevalla lennolla poistuen maasta 5 tunnin sisällä puukotuksen jälkeen. Thaimaan poliisi on antanut hänestä pidätysmääräyksen ja ottanut yhteyttä Israelin suurlähetystöön, joka ilmoitti tekevänsä yhteistyötä Thaimaan viranomaisten kanssa miehen saattamiseksi oikeuden eteen.

On epäselvää, uhkaako Jaydon rangaistusta tai syytteitä tytön koskettamisesta ilman tämän lupaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/