Kolme naisiksi pukeutunutta Thaimaan kansalaista pidätettiin turisteilta varastamisesta Walking Streetillä

Pattaya-

Aamulla torstaina 6. kesäkuuta kolme Thaimaan kansalaista nappasi kassin japanilaiselta turistilta, jota ei ollut nimetty, Walking Streetillä selatessaan katua. Lisäksi he varastivat samana päivänä matkatavaroita korealalaisilta turisteilta.

Pruksong Loykarn ja Somboon Dangsawan, molemmat 28-vuotiaat, pidätettiin noin kello 7 tänä aamuna sen jälkeen, kun turisti valitti poliisiasemalle ja poliisi tutki CCtv:tä ja tunnisti miehet jäljittäen heidät heidän asuntoonsa The Eternal Condo -rakennuksessa. Kolmas mukana ollut mies, Likhit Chaithirat, 26, on paennut, ja pidätysmääräys on annettu. Neljättä osallisena olevaa miestä ei ole toistaiseksi tunnistettu.

Asunnosta poliisi löysi matkatavarat ja matkatavarat, jotka sisälsivät kaikki heidän henkilötodistuksensa, rahat, luottokortit, passit, vaatteet ja paljon muuta. Paikalla olleet kaksi thaimaalaista miestä tunnustivat teon. Miehet tekivät rikoksen naisiksi naamioituneena, mutta eivät ole ladyboyja.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/