Rehellinen Thaimaan kansalainen palauttaa omistajalle lompakon 50,000 XNUMX bahtilla

Pattaya-

Rehellinen Thaimaan kansalainen, neiti Orawan Bunmark, oli kävelyllä lähellä Bali Hain laituria, kun hän löysi jotain yllättävää. Lompakko maassa, jossa on noin 50,000 XNUMX bahtia!

Hän toi lompakon poliisikopille lähellä Bali Hain laituria ja poliisi auttoi lompakossa olevan henkilökortin perusteella metsästämään lompakon omistajaa, Kiinan kansalaista Li Haorania.

Herra Li oli innoissaan, kun poliisi tuli hänen hotelliinsa ja toi hänet asemalle valokuvaamaan ja palauttamaan lompakkonsa kokonaisuudessaan hänelle.

Ei tiedetä, tarjosiko herra Li Orawanille palkkiota rehellisyydestään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/