"Kuuluisa" intialainen toimittaja väittää joutuneensa Pattayassa liikekumppaneiden pahoinpitelyn, kiristyksen ja ryöstön kohteeksi.

Intialaisen toimittajan kerrotaan pahoinpidelleen, riisuneen, valokuvaavan ja kiristävän Pattayassa hänen maanmiehensä poliisille tehdyn valituksen mukaan. 
Uhri, jonka henkilöllisyys on salattu, teki valituksen Muang Pattayan poliisiasemalle kello 1 yöllä sunnuntaina.

Hän kertoi poliisille, että jotkut intialaiset olivat ottaneet häneen yhteyttä sillä verukkeella, että he palkkasivat hänet ottamaan kuvia kiertueyritykselle, jonka tarkoituksena oli mainostaa sitä Intian markkinoilla.

Ottaen vastaan ​​tarjouksen hän kirjautui sisään hotelliin Bang Lamungin alueella Chon Burin maakunnassa valmistautuakseen työhön. Mutta perjantai-iltana nuo intiaanit hyökkäsivät hänen kimppuunsa ja riisuivat hänet ja uhkasivat kuvantamisen jälkeen kiristää häntä.

”He uhkasivat lähettää nuo kuvat ja jopa videoleikkeet Intiassa hyvin tunnetuille sosiaalisen median sivuille, jos en antaisi heille rahaa. Olen siellä kuuluisa. Joten minun piti antaa heille hallussani olleet 200,000 100,000 rupiaa [lähes XNUMX XNUMX Bt]", uhri sanoi.

Hyökkääjät vaativat myös 40-vuotiaan uhrin allekirjoittamaan kaksi shekkiä.

Kun hän oli antanut periksi, he pakenivat paikalta.

Uhri päätti pohdittuaan asioita ja kutsua ystävänsä apuun. Ystävä on naimisissa thaimaalaisen naisen kanssa ja tämä vei hänet poliisiasemalle tekemään valituksen.

Poliisi lupasi tutkia tapauksen ja selvittää syylliset. Poliisi on myös ilmoittanut uskovansa, että tarinassa voi olla muutakin, ja haluavat kuulla muiden henkilöiden puolen.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCENation
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/