Soi 6 Annual Weekend Party on tänä lauantaina ja sunnuntaina 2. ja 3. kesäkuuta

Pattaya-

Soi 6:lle on vuoden suurin viikonloppu, kun he juhlivat vuosittaista viikonloppujuhliaan, joissa kaikki katujen baarit juhlivat kerralla!

Mukana satoja ja satoja sinkkuja, vapaana olevia tyttöjä, joista monet erikoisasuissa ja univormuissa, jotka on valittu erityisesti juhliin, tämä on tapahtuma, jota et halua missata!

Monet baarit tarjoavat ilmaista ruokaa, joten kun selaat kauniita naisia ​​ja laajaa viinavalikoimaa, voit nauttia myös ilmaisesta ruoasta!

Jotkut baarit järjestävät erikoistapahtumia, kuten bilepelejä, Beer Pong -turnauksia, biljarditurnauksia jne. Yksityiskohtaiset tiedot näistä ovat saatavilla yksittäisissä baareissa. Monissa baareissa on myös teemamusiikkia ja teemakoristeita tapahtumaan.

Love Pattaya Thailand on paikalla paikallisen median kanssa haastattelemassa ja näyttämässä juhlia toiminnassa.

Monet Soi 6:n uskolliset ja palaavat asiakkaat tulevat kaupunkiin nimenomaan tänä viikonloppuna, koska se on loistava tilaisuus nauttia drinkin tai kymmenen ja jutella vanhojen ystävien kanssa tai tavata uusia siipimiehiä, jotka kaikki nauttivat Soi 6:sta.

Jos et ole koskaan käynyt Soi 6:ssa tai olet päivittäinen vierailija, tämä viikonloppu on loistava tilaisuus poiketa ja nauttia kadusta ja yli 70 baarista, jotka kaikki juhlivat kerralla! Osallistuvissa baareissa on ilmapalloja.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/