Ainutlaatuinen: Varas ryöstää Red Bull Barin ja Guesthousen Buddha-päivänä, omistaja hakee apua

Pattaya-

Tiistaina 29. toukokuuta 2018, joka on uskonnollinen pyhäpäivä, röyhkeä varas ryösti Red Bull Bar and Guesthousen noin kello 12.

Omistaja Erik kertoo, että edellisenä iltana mies saapui ja pyysi vuokraamaan huoneen, mutta halusi mennä ulos juomaan lisää ennen kuin baarit sulkeutuivat keskiyöllä. Päivystävä kassa suostui ja antoi hänelle huoneen avaimen, mutta sanoi, että hän antaisi avaimen sähköön, kun hän tulee takaisin ja ottaa maksun. sitten. Mies, joka on ulkomaalainen, mutta jota ei ole vielä tunnistettu, sanoi palaavansa heti, mutta ei palannut. On epäselvää, ilmoittiko hän henkilöllisyyden guesthouselle, koska hän ei ollut vielä kirjautunut sisään.

Mies ei koskaan palannut sinä yönä.

Seuraavana päivänä CCTV-kuvat osoittivat miehen palaavan baariin, kun se oli selvästi kiinni noin kello 12. Kuten alla olevista kuvista näkyy, hän ei mennyt hänelle annettuun huoneeseen, vaan meni tiskin taakse, kokeili avainta kassalla, avasi useita lukitsemattomia laatikoita, vaelsi varustekaappien läpi ja varasti Erikin mukaan monet pullot viinaa yhteensä noin 30 bahtia, kuljettaa ulos baarista. Valvontakamerat eivät näyttäneet, minne hän kantoi varastamansa viinalaatikot.

Poliisi soitettiin heti, kun varkaus havaittiin, mutta mies oli jo paennut. He tarkistavat alueen kadulla olevista valvontakameroista, pystyvätkö ne tunnistamaan ajoneuvon, johon mies jätti. Jos joku tunnistaa tämän miehen, ota meihin yhteyttä Facebookissa The Pattaya Newsissa tai sähköpostitse Pattayanewseditor@gmail.com. Omistaja uskoo, että mies on paikallinen eikä turisti, ja tuli edellisenä iltana katsomaan baaria.

Kiitos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/