Kaksi nigerialaista pidätettiin Pattayalla romanssihuijauksista ja korttien luistamisesta

Pattaya-

Pattayan poliisi on pidättänyt kaksi nigerialaista, joiden epäillään kuuluneen thaimaalaisia ​​naisia ​​saalistavaan romanssihuijaukseen.

Ositadima Ibehiä, 28, ja Chinedu Calistus Ndubuisi, 30, syytettiin kuulumisesta jengien jäseniksi, jotka harjoittivat romanssihuijauksia ja luistelivat kortteja, sanoi Pattayan poliisipäällikkö eversti Wichai Krobphet lehdistötilaisuudessa maanantaina.

Poliisi takavarikoi väärennöstyökaluja pankkiautomaattikorttien kopioimiseksi heiltä, ​​Wichai sanoi, sekä väärennettyjä pankkiautomaatteja ja luottokortteja sekä väärennettyjä henkilökortteja.

Wichai sanoi, että pariskunnan viimeisin uhri näytti olevan Wilaiwan Pongkwapol, joka oli siirtänyt rahansa tilille.

Poliisi valvoi tiliä ja teki pidätyksen sen jälkeen, kun kaksi epäiltyä oli nostanut rahat Kasikorn Bankin pankkiautomaatista Soi Arunnothailla Keski-Pattayalla.

He väittivät, että toinen nigerialainen palkkasi heidät nostamaan rahat ja tallettamaan ne sitten miehen tilille 5 prosentin provisiota vastaan. He sanoivat tallettaneensa tälle tilille yli miljoona Bt. He väittivät, etteivät olleet tietoisia siitä, että he tekivät väärin.

Tilaa
SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/