Se on virallista – nyt on sadekausi!

Laita sateenvarjo valmiiksi, koska sadekausi on virallisesti alkanut, kansallinen säävirasto sanoi maanantaina.

Maa aloitti monsuunikauden lauantaina, kun lounaistuulet toivat kosteutta Andamaanienmereltä ja aiheuttivat sateita valtakunnallisesti, ilmatieteen osaston pääjohtaja Wanchai Sakudomchai sanoi.

Kausi päättyy lokakuun puolivälissä Bangkokissa ja ylä-Thaimaassa, kun taas eteläosissa sataa joulukuuhun asti.

Osasto kuitenkin varoitti, että joissakin osissa - erityisesti koillisessa - sataa vähän kesäkuusta heinäkuun puoliväliin ja vaarana oli vesipula kastelussa.

Erityisesti Pattayalla olemme olleet kausittamattomien sateiden tulvimisena jo useiden viikkojen ajan, ja ennustajat ennustavat tämän olevan erityisen aktiivinen sadekausi Pattayan alueella.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/