Uusi liikennepoliisin komentaja Pattayalla parantaa liikenneruuhkia

Pattaya-

Pattayalla on äskettäin valittu liikennepoliisin liikennepäällikkö, ja hänen on määrä tuoda muutoksia tapaan, jolla liikennepoliisi tekee työtään tällä hetkellä.

Poliisimajuri Arut Supanon sanoi ensimmäisessä virallisessa julkisessa haastattelussa aiemmin tällä viikolla, että hän siirtää liikennepoliisin aloitusaikoja takaisin kolmekymmentä minuuttia aikaisempaan kello 6 aamun liikenneongelmien ratkaisemiseksi. Hän mainitsi erityisesti koulut ja ruuhkat koulujen lähellä, erityisesti koulun, joka sijaitsee aivan Walking Streetin ja Second Roadin lähellä.

Hän totesi, että hänen lisäsuunnitelmansa on siirtää virkailijoita ruuhka-alueille auttamaan ruuhkautumisen ratkaisemiseksi verrattuna pikemminkin tavoittaa ihmisiä lippupaikoista ruuhka-aikoina ja auttaa yleisöä. Hän totesi myös, että he jatkavat sääntöjen ja rajoitusten täytäntöönpanoa henkilöille, joilla ei ole laillista moottoripyöräkorttia, sekä ulkomaisille että thaimaalaisille, ja takavarikoivat polkupyörät, jos ihmiset jäävät kiinni ilman sitä.

Hän kertoi myös tapaavansa Pattayan suurten koulujen johtoa valvoakseen erityisiä palautus- ja noutoalueita ja -ajoja oppilaiden kuljetusta varten kouluihin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/