Päivitys: Tarina intialaisista "turisteista", jotka sanovat, että rantamaton myyjät hyökkäsivät heidän kimppuunsa täynnä reikiä, ei totta

Pattaya-

Kuten raportoimme ja laajasti muiden tiedotusvälineiden kautta eilen, että Beach Mat Vendors hyökkäsi kahden intialaisen turistin kimppuun Beach Roadilla lähellä Soi 9:ää, on käynyt ilmi, että kahden intialaisen "turistin" tarina ei ollut aivan sitä miltä näytti.

Kaksi intialaista "turistia" eivät ole turisteja, vaan pitkiä aikoja Pattayalaisia, joilla on lailliset työluvat ja vientiyrityksessä työskentelevät työviisumit, joista he unohtivat mainita poliisille ilmoituksessaan.

He myös "unohtivat" mainita, että kaksi thaimaalaista miestä, jotka hyökkäsivät heidän kimppuunsa, eivät olleet Beach Mat -myyjiä, vaan pikemminkin heidän yrityksensä liikekumppaneita. Intian kansalaiset, Baldeep Singh Gultali ja Gurwiwder Singh, totesivat, että heidän kanssaan ollut thaimaalainen nainen oli "hämmentynyt" ja ajatteli, että thaimaalaiset miehet olivat rantamattomyyjiä, vaikka he puhuivat sujuvaa thain kieltä ja kuvasivat tilannetta hänelle sekä intialaiselle. miehiä, jotka puhuvat thaimaata. He väittävät, että he eivät valehdelleet, vaikka päinvastaista oli useita todistajia, mukaan lukien alkuperäiset poliisin avustajat.

Poliisikol Apichai Krobphet, Pattayan poliisipäällikkö, sanoo, että tositarina on aivan erilainen, kun hän haastatteli kaikkia osapuolia ja intialaiset miehet myönsivät, että siellä oli "sekaannusta".

Mr. Baldeep, nimeämätöntä liiketoimintaa varten, joutui siirtämään 3000 bahtia Intiaan, mutta hänellä oli vain 2500 bahtia. Hän pyysi herra Singhin soittamaan liikekumppanilleen, kahdelle thaimaalaiselle miehelle, joita ei ole nimetty, tuomaan heille 500 bahtia. Kuitenkin saapuessaan molemmat osapuolet kertovat, että herra Singh kieltäytyi antamasta rahaa tai maksamasta thaimaalaisille työntekijöille toimituksesta melko kaukaa keskellä yötä. Tässä vaiheessa osapuolten välillä syntyi kiista liikekiistasta. Rantamattomyyjä yritti hajottaa taistelun, mutta epäonnistui, ja tässä intiaanit ilmaisivat "hämmennyksen".

Poliisi tutkii edelleen nyt määrätietoista henkilökohtaista liikekiistaa, mutta on hyvä tietää, ettei uimarantaa "omista" rantamattomyyjiä. Ehkä tulevaisuudessa heidän ei pitäisi harjoittaa "asioita" klo 1 Beach Roadilla.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/