Moottoripyöränkuljettaja hyökkää, vahingoittaa koiraa, kiltti ulkomaalainen auttaa koiraa toipumaan (Video)

Pattaya-

Chonburissa sijaitseva länsimaalainen kuvattiin säälivän soi-koiraa sen jälkeen, kun moottoripyörätaksin kuljettajan näytettiin hyökkäävän sen kimppuun kepillä lähikaupan ulkopuolella ja loukkaavan koiraa.

 

Thai Rath Newsin tuottamassa tunteellisessa videossa instrumentaalimusiikin säestyksellä Michael James Benz kuvattiin pelastamaan Jao Johniksi nimetyn koiran.

Herra Benzillä oli yllään T-paita, joka julisti: Luettelo ihmisistä, joista pidän: 1. Koirat.

Mitään muuta ei listattu.

Eläin näytettiin lastattavan Benzin kulkuneuvoon, joka näytti olevan moottoripyörä sivuvaunulla.

Tällä kertaa ystävällisempi moottoripyörätaksimies auttoi eläimen kehdossa.

Thai Rath News sanoi, että "Jao John" oli matkalla uuteen elämään. Hänen nimensä on otettu thai-sanan ensimmäisestä tavusta, joka tarkoittaa harhaa.

Koiran kimppuun hyökänneen moottoripyöränkuljettajan osalta on epäselvää, mikä johti hyökkäykseen tai tehdäänkö poliisitutkintaa, mutta hyökkäyksestä sosiaalisessa mediassa leviävän kohun vuoksi on todennäköistä, että poliisi ryhtyy toimenpiteisiin, koska tämä on toinen kiroilu. tapaus moottoripyörätaksinkuljettajille alle kahdessa viikossa sen jälkeen, kun kuljettaja hyökkäsi saksalaisen turistin kimppuun edellisellä viikolla. Paikalliset, joissa soi-koira asui, sanoivat, että koira ei ollut aggressiivinen ja ystävällinen kaikille.

Tilaa
SOURCEThai rotta
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/