Thaimaan turistien määrä oli korkein kolmeen vuoteen vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, kasvua noin 3 %

Thaimaa (luotto The Phuket News)

Se on vahvin kasvu tammi-huhtikuussa sitten vuoden 2015, jolloin saapuvien määrä kasvoi 23.21 prosenttia. Vuoden 2017 saman neljän kuukauden aikana saapuvien määrä kasvoi 3.35 %.

Huhtikuussa kävijämäärä oli 3,092,725 9.38 15. Kasvua XNUMX % edellisvuodesta, matkailu- ja urheiluministeriön kansliapäällikkö Pongpanu Svetarundra kertoi matkailun arviointikokouksessa tiistaina (XNUMX. toukokuuta). Songkranin sanotaan olevan suuri syy nousuun.

Thaimaan vetovoima Itä-Aasian markkinoilla jatkui huhtikuussa 2,149,095 14.46 3 saapumisella (+508,000 %) kuukauden yhteensä hieman yli 0.99 miljoonasta. Euroopan markkinat tuottivat 153,000 12.6 käyntiä marginaalisella XNUMX prosentilla. Etelä-Aasia, muut merkittävät alueet, tarjosi XNUMX XNUMX käyntiä, kasvua XNUMX %.

Kymmenen suurimman maan toimitusmarkkinat pysyivät huhtikuussa samoina kuin aikaisempina kuukausina: Kiina; Malesia; Laos; Venäjä; Intia; Japani; Korea; Vietnam; Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta.

Kiina oli listan kärjessä pelkällä huhtikuussa 987,000 31.9 vierailullaan XNUMX prosentilla. Massaturismin kriitikot, jotka varoittavat Thaimaata "ylimatkailun" uhasta, sanovat, että maan tulisi vähentää kampanjoita Kiinan edullisilla pakettimatkamarkkinoilla.

Viimeisimmät huhtikuun luvut osoittivat, että Venäjä teki paluun 126,000 18.54 vierailulla, mikä edustaa kunnioitettavaa XNUMX prosentin kasvua.

Intia, jossa kävi 121,000 12.94 käyntiä, kasvoi 10 %, ja Vietnam, nyt Thaimaan 89,000 parhaan maan markkina-alueena, toimitti 14.05 XNUMX käyntiä, kasvua XNUMX %.

Negatiivisia esiintyjiä oli kaksi. Yllättäen Etelä-Korea 116,000 0.47 käynnillä laski marginaalisesti 12.84 %, mutta Yhdistyneen kuningaskunnan käyntien 87,000 prosentin lasku XNUMX XNUMX:een pitäisi saada hälytyskellon soitumaan.

Thaimaan suosituimmat turistivieraat ovat tällä hetkellä edelleen Kiinasta, Venäjältä, Intiasta ja joillekin yllättäen myös Yhdysvalloista. Englannin kävijät ovat vähentyneet huomattavasti.

 

Tilaa
SOURCEPhuketin uutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/