Vuokralaiset roskaavat 10 miljoonan bahtin asunnon, katoavat jälkiä jättämättä

Pattaya-

Yllä ovat kauhistuttavat valokuvat, jotka on lähetetty Facebookiin käyttäjä Jindaporn Ao Amamilta, joka on vuokranantajan ystävä, joka yritti saada sen leviämään.

Hän kertoo, että vuokranantaja vuokrasi tämän 10 miljoonan bahtin arvoisen asunnon ulkomaalaiselle naiselle, jolla oli kaksi tytärtä, hintaan 30,000 XNUMX bahtia kuukaudessa. He vuokrasivat asunnon noin kahdeksi vuodeksi ja olivat aina olleet ajoissa vuokran kanssa ja muiden vuokralaisten mukaan hiljaisia.

Äskettäin kaikki yhteydenotot kuitenkin katkesivat ja vuokrasekit lakkasivat tulemasta. Kun isäntä meni tutkimaan, tämä oli asunnon tila. Lisäksi wc särkyi ja keittiö repeytyi ja useita esineitä, kuten televisio ja stereot, varastettiin.

Vuokranantaja on välittänyt vuokralaisten passitiedot Thaimaan poliisille, joka toivoo saavansa heidät kiinni, mutta ilmoitti uskovansa heidän lähteneen maasta, mutta joutuvat mustalle listalle palaamasta.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/