Pattayan kulttuurimusiikkifestivaali valmistautuu rokkimaan Bali Hai Pier -laiturilla tänä viikonloppuna!

Pattaya toivottaa tervetulleeksi Thaimaan kulttuurimusiikkifestivaalin 25.–26. toukokuuta 2018 Bali Hai Baylle, ja se on suunnattu kansainvälisille matkailijoille, kun Thaimaan matkailuviranomainen laajentaa edelleen "Open to the New Shades" -tarjontaansa monipuolisen tapahtumakalenterin avulla.

Sujitra Jongchansitto, TAT:n matkailutuotteista ja liiketoiminnasta vastaava apulaiskuvernööri, sanoi: "Thaimaan kulttuurimusiikkifestivaali on asetettu yhdeksi osaksi "Open to the New Shades" -kampanjaa, joka käyttää musiikkia välineenä. Se auttaa lisäämään tietoisuutta ja edistämään matkailua Thaimaan dynaamisen musiikkiteollisuuden kautta, joka todella on kasvamassa yhdeksi maan suurimmista voimavaroista.

"Tällaiset tapahtumat auttavat rakentamaan Thaimaan brändin tunnettuutta matkailukohteena, koska se on myös yksi Aasian parhaista musiikki- ja kulttuuritapahtumakohteista."

Thaimaan kulttuurimusiikkifestivaalin tarjontaan kuuluu paikallista kansanmusiikkiesityksiä, nykymusiikkiesityksiä ja live-lava suosittujen bändien ja laulajien musiikilla, ja toimintaa tapahtuu neljällä näyttämöllä kahden päivän aikana.

Päälavalla esiintyviä artisteja ovat: Rasamee Isan Soul, Issan-yhtye, joka yhdistää paikallista musiikkia jazziin, rockiin ja souliin; Paradise Bangkok International Band, hybridisoitu juuribändi, joka sekoittaa perinteisiä thaimaalaisia ​​melodioita bluesiin ja folk rockiin; Mocca Garden, moderni reggae-ska-yhtye, jolla on vaikutteita popista, funkista, rockista ja thaimaalaisesta kantrimusiikista; Thaimaan räppärit, UrboyTJ ja Dayfrom megayhtye Thaitanium,# ja legendaariset thaimaalaiset jazzmestarit Infinity.

Thaimaan kulttuurimusiikkifestivaaleilla halutaan innostaa matkustamista Chon Buriin ja sen naapurimaakuntiin sekä edistää Thaimaan paikallisia kokemuksia, joita voitaisiin myöhemmin kehittää alueellisella, kansallisella tai kansainvälisellä tasolla.

Kolmella pienemmällä lavalla on myös kansanmusiikkiesityksiä, jotka esittelevät nousevia paikallisia bändejä ja laulajia.

Thaimaan gastronomiaa on esillä ruokamessuilla, joissa on kulinaarisia herkkuja Thaimaan neljältä pääalueelta.

Muita aktiviteetteja ovat kasvomaalauksen ja tatuointitarrojen kopit.

Osallistujat ovat kutsuttu "Snap and Share" 3D-kuvia Thaimaan nähtävyyksistä TAT:n laajasta valokuvagalleriasta tai julkaista muilla sosiaalisen median alustoilla käyttämällä #thailandculturalmusicfestival tai #amazingthailand, jotta he voivat saada värikäs sadetakki.

Huomaa, että tämä on ensimmäinen suuri musiikkifestivaali useisiin vuosiin Pattayalla.

SOURCENation
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/