Moottoripyörätaksiaseman valvojat kutsuivat tapaamaan Pattayan viranomaisia ​​äskettäisen turistihyökkäyksen vuoksi

Pattaya-

Kuten raportoimme aiemmin, Pattayan moottoripyörätaksinkuljettajat ovat olleet uutisissa äskettäin hyökkäyksen jälkeen saksalaista turistia, Andreas Baueria vastaan, kun tämä yritti ottaa kiinni takavarikoidusta moottoripyörästään, koska hänellä ei ollut ajokorttia, mitä hän itse kuvaili. , paniikkikohtana.

Sunnuntaina, 20. päivänä, noin klo 3 jokaisen Pattayan moottoripyörätaksiaseman päällikkö (jokaisella seisomalla on valvoja) kutsuttiin Alcazariin Second Roadille tapaamaan Thaimaan huippuviranomaisia.

Paikalla olivat maaliikenneministeriön, armeijan ja Bang Lamungin piirin edustajat.

Moottoritaksinkuljettajille kerrottiin uudelleenjärjestelyistä, useista harjoituksista, avunhakuista ja kaikkien kuljettajien uusintatodistuksesta huolimatta, että he käyttäytyivät edelleen väärin. Valvojia muistutettiin, että moottoripyöränkuljettajat olivat "Pattayan kasvot" monille turisteille ja yhteisölle ja että yhden huonon moottoripyöränkuljettajan toiminta vahingoitti koko kaupungin ja kaikkien moottoripyöräilijöiden mainetta.

Heidän viestinsä oli hyvin selvä kuljettajille: Olkaa reilut, perikää johdonmukaiset ja kohtuulliset hinnat Thaimaan lain mukaisesti älkääkä sekaannu turistien ja yritysten omistajien välisiin riitoihin, vaan soitakaa poliisille tilanteen hoitamiseksi. Päivät, jolloin moottoripyöränkuljettajat auttoivat olemaan "vahvistuksena" humalassa tai ongelmallisissa asiakkaissa, ovat menneet yli, esimiehet kertoivat. Mainittiin ja myönnettiin, että äskettäisessä tilanteessa saksalainen turisti oli todellakin erittäin töykeä thaimaalaisia ​​ja thaimaalaisia ​​kohtaan ja yritti vastustaa pidätystä, mutta kyseessä oli tilanne, jossa poliisi EI käsittele moottoripyöränkuljettajia.

Annamme lisätietoja, kun saamme niitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/