Päivitys: Thaimaan hallitus puuttuu turistin kimppuun hyökänneen moottoripyörän kuljettajan tapaukseen, ja häntä uhkaa tuhansia sakkoja ja vankeutta

Pattaya-

Kuten aiemmin uutisoimme, turistiin hyökännyt moottoripyöränkuljettaja sai Thaimaan poliisilta 1000 bahtin sakon ja pyysi julkista anteeksipyyntöä. Thaimaan hallitus on kuitenkin päättänyt, että Sunthorn Saengthamille määrätyt rangaistukset voivat olla paljon korkeammat.

Maaliikenneministeriö tutkii nyt tapausta, saatuaan tuhansia kuluttajien valituksia taksinkuljettajan käyttäytymisestä.

He väittävät, että herra Saengthamilla ei itsellään ole voimassa olevaa ajokorttia, hänen ajoneuvoaan ei ollut rekisteröity ja hän myös rikkoi yhtä paljon kuin saksalainen turisti, jonka hän potkaisi päähän.

Vaikka on laajalti raportoitu ja useat todistajat ovat vahvistaneet, että saksalainen turisti oli töykeä, kirosi poliisit ja thaimaalaiset ja yritti paeta ja avata moottoripyöränsä lukituksen, maaliikenneministeriö ja poliisi ovat yhtä mieltä siitä, että he olisivat voineet käsitellä tilanteen, ja niin kävi ei tarvitse ketään astua sisään ja hyökätä turistia vastaan.

Maaliikenneministeriö on todennut, että kuva moottoripyöränkuljettajasta, joka potkaisee turistia päähän - riippumatta siitä, kuinka väärässä, töykeässä, säädyttömässä jne. turisti oli - voi vahingoittaa koko moottoripyörätaksiteollisuutta.

DLT on ilmoittanut nostavansa lisää syytteitä herra Saengthamia vastaan. He ovat myös ilmoittaneet kannattavansa saksalaisturistien maksuja ja että kaikilla turisteilla tulee olla lupa ongelmien välttämiseksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/