Moottoritaksinkuljettaja sai sakot, pahoittelee potkittuaan saksalaisen turistin päähän, joka yritti avata pyöränsä ja paeta sakkoa

Pattaya-

Yllä olevassa kuvassa oleva Sunthorn Saenkham, 48, sai 1000 bahtin sakon ja pyysi julkisesti anteeksi potkittuaan saksalaista turistia Andreas Brueria päähän lähellä Beach Roadin poliisiasemaa.

Mr. Bruerin moottoripyörä lukittiin ja häntä käskettiin menemään poliisiasemalle, kun poliisin mukaan Pattayan poliisipäällikkö Col Apichai Krobphet alkoi vastustaa ja kieltäytyi lähtemästä. Kuten alla oleva video osoittaa, hän yritti irrottaa puristimen ja lähteä, kun herra Saenkham potkaisi häntä päähän. Mr. Bruer kiinnitti pyöränsä ja se takavarikoitiin, koska herra Bruerilla ei ole laillista moottoripyöräkorttia uusien lakien mukaisesti, joista olemme aiemmin julkaisseet.

Pattayan poliisin mukaan turisti oli erittäin töykeä, aggressiivinen ja kieltäytyi kuuntelemasta heitä ja totesi olevansa erittäin tärkeä maassaan. He kuitenkin totesivat myös, että Saenkhamin ei olisi pitänyt ottaa asioita omiin käsiinsä ja he olisivat voineet käsitellä tilanteen rauhanomaisesti.

Mr. Bruer syytettiin ilman moottoripyöräkorttia, sakkoja ja hänen pyöränsä takavarikoitiin.

Mr. Saenkham ilmoitti loukkaantuneensa siitä, että turisti alensi poliisia ja thaimaalaisia ​​ja yritti loukata Thaimaan lakia, ja siksi hän ryhtyi toimiin.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/