Kuwaitin turisti hyökkäsi Soi 7:n olutbaarin kimppuun

Pattaya-

Varhain aamulla lauantaina 19. toukokuuta kuwaitilainen turisti Abulla Kha Salenesi, 30, joutui baarityttö Rotsukhon, 28, kimppuun suositussa olutbaarissa osoitteessa Soi 7 Pattayalla.

Abullan nimetön ystävä soitti paikalle poliisin hyökkäyksen jälkeen. Saapuessaan he löysivät hyvin humalaisen ja verisen Abullan ja erittäin raivoissaan Rotsukhonin. Lisäksi lattialla oli rikkinäinen allaskiekko.

Poliisi haastatteli molempia osapuolia, joilla oli hyvin erilaisia ​​tarinoita tapahtuneesta.

Rotsukhon kertoo, että kaksi vahvasti päihtynyttä miestä tulivat sisään ja kieltäytyivät tilaamasta juomaa ja alkoivat hapuilla ja napata tyttöjä baarissa. Heitä pyydettiin useaan otteeseen tilaamaan juoma tai lähtemään, mutta he kieltäytyivät yrittäen edelleen hapuilla tyttöjä ja tulla sanallisesti aggressiivisiksi. Hän ilmoitti olevansa huolissaan henkilökunnan turvallisuudesta ja käytti biljardimerkkiä hyökätäkseen Abulaan.

Kuwaitilaiset kaksi miestä väittävät kuitenkin täysin erilaisen tarinan. He myöntävät olleensa vahvasti humalassa ja kertovat olevansa matkalla kotiin. He kertoivat, että baarin henkilökunta tarttui heidän käsiinsä ja yritti aggressiivisesti vetää heidät baariin ja kieltäytyi päästämästä käsiään irti. Abulla sanoi menettäneensä malttinsa ja vannoi tyttöjä, että he antaisivat hänen mennä. Tässä vaiheessa hän sanoi, että hän loukkaantui kirouksesta ja hyökkäsi hänen kimppuunsa biljardikiehulla.

Pattayan poliisi tutkii CCTV-materiaalia ja tekee päätöksen siitä, mitä syytteitä nostetaan sen perusteella, mikä tarina on totta. Lähetämme lisää päivityksiä sitä mukaa, kun saamme niitä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/