Belgian kansalainen pidätettiin vuoden oleskeluajan ylittymisestä, 1.5 miljoonan bahtin kiristysyrityksestä

Belgialainen mies, joka poliisin mukaan kuuluu ulkomaiseen mafiajoukkoon Pattayalla, on pidätetty kiristyksestä, petoksesta ja viisumin ylittämisestä.

Turistipoliisin päällikkö Surachet Hakpan ilmoitti torstaina pidätetystä miehestä Gaetan Sergel Rsdouteynä Bang Lamungin alueella sijaitsevassa kiinteistössä, joka kuuluu hänen kumppanilleen Thongsai Hensailille, joka myös pidätettiin.

Pidätykset tehtiin sen jälkeen, kun toinen belgialainen mies, jonka nimeä on salattu, teki poliisille valituksen, että pariskunta oli yrittänyt kiristää häneltä 1.5 miljoonaa bahtia. Kun uhri kieltäytyi luovuttamasta rahoja, häntä pahoinpideltiin, kenraalimajuri Surachet sanoi.

Epäillyt sekä kaksi muuta ulkomaalaista, jotka ovat edelleen paenneet ja joiden uskotaan yrittävän paeta maasta, väittivät olevansa Pattayalla työskenteleviä kiinteistönvälittäjiä. Tutkimuksessa todettiin kuitenkin, että he eivät myy ja kiristivät väärennettyä omaisuutta rahasta, ja jos uhrit yrittäisivät valittaa tai ilmoittaa laille, he hakkasivat kiristetut ja huijatut uhrit ja uhkasivat heitä ja heidän perheitään.

Poliisi kertoo tietävänsä ainakin kolmesta tai neljästä muusta jengin uhrista ja pyytää kaikkia muita huijattuja ilmoittautumaan.

Kenraalimajuri Surachet kertoi, että Gaetan tuli Thaimaahan turistina ja meni naimisiin thaimaalaisen naisen kanssa, mutta oli ylittänyt oleskelulupansa lähes vuodella.

Poliisi kertoi, että Gaetanin avioliiton tai ainakin sen dokumentoinnin järjesti agentti, jonka epäillään auttavan rekisteröimään yli 300 samanlaista "avioliittoa" thaimaalaisten ja ulkomaalaisten välillä. Uskotaan, että he eivät koskaan olleet naimisissa eivätkä edes tavanneet, ja alkuperäinen tarkoitus oli saada avioliittoviisumi. On epäselvää, miksi Gaetan ei voinut saada avioliittoviisumia ja jäi vuodella pidemmälle.

Kenraalimajuri Surachet sanoi, että he lähestyvät agenttia, jonka epäillään auttaneen ulkomaisia ​​rikollisia jäämään Thaimaahan. He toivovat voivansa tunnistaa tämän agentin tunnistamalla jopa 300 muuta ulkomaalaista, jotka elävät avioliittoviisumilla, mutta eivät ole naimisissa.

Pol-kenraalimajuri Surachet lisäsi, että pidätykset ovat osa lainvalvontaviranomaisten jatkuvia ponnisteluja ulkomaisten mafiatyylisten ryhmien hävittämiseksi Thaimaasta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/