Harley Davidsonia syytetään Yhdysvaltain tehtaan sulkemisesta ja satojen työntekijöiden irtisanomisesta toimittaakseen töitä Thaimaahan.

MILWAUKEE - Harley-Davidsonin ammattiliitto uskoo, että maan tunnetuin moottoripyörävalmistaja sulkee Kansas Cityssä sijaitsevan tehtaansa siirtääkseen osan töistä uuteen tehtaaseen Thaimaahan.

Harley on sanonut sulkevansa Kansas Cityn tehtaan huolimatta joidenkin kongressin jäsenten vetoomuksista pitää se auki ja säilyttää noin 800 työpaikkaa. Harley sanoo siirtävänsä Kansas Cityn työn yrityksen Yorkin tehtaalle, mikä luo noin 400 uutta työpaikkaa Yorkiin.

Mutta kokouksessaan keskiviikkona edustajainhuoneen vähemmistöjohtajan Nancy Pelosin kanssa D-Kaliforniasta Koneistajien ja ilmailualan työntekijöiden liiton jäsenet sanoivat, että ainakin osa työstä oli matkalla Thaimaahan.

"Osa työstäni siirretään Yorkiin, mutta toinen osa Bangkokiin", sanoi Kansas Cityn tehtaan koneistaja Richard Pence.

Harley-Davidson on kiistänyt, että Kansas Cityn ja Thaimaan välillä olisi yhteys.

”Thaimaahan rakenteilla oleva tehdas on erillinen asia, joka ei liity asiaan. Osa pitkän aikavälin strategiaamme on kasvattaa kansainvälistä liiketoimintaamme 50 prosenttiin vuotuisesta volyymistamme vuoteen 2027 mennessä. Thaimaan tehtaan ansiosta voimme olla kilpailukykyisiä ja tarjota kuljettajille paremman pääsyn brändiimme ja tuotteisiimme laajenevilla globaaleilla markkinoilla. yhtiö sanoi lausunnossaan.

Harley-Davidsonilla on myös moottoripyörien kokoonpanotehdas Intiassa, jossa se valmistaa yhtiön suosittuja Street-mallipyöriä ulkomaisille markkinoille.

”Tuotantokapasiteetin lisääminen Aasiassa on yhdenmukainen yhtiön pitkän aikavälin strategian kanssa keskittyä kansainväliseen kasvuun. Sen ei ole tarkoitus vähentää USA:n tuotantoa", yhtiö sanoi.

Mutta tätä tapausta on vaikea hyväksyä Kansas Cityssä, jossa yritys on koonnut joitain suosituimmista moottoripyöristä vuodesta 1997 lähtien.

"Minuun vaikuttaa suoraan yrityksen päätös, johon minulla ei ollut sananvaltaa", sanoi Pence, joka on työskennellyt tehtaalla 21 vuotta ja jolla on laitoksen korkein virka-arvo.

Pence, joka työskentelee koneiden kunnossapidossa, sanoi, että tehtaan insinöörit ovat menossa Thaimaahan auttamaan toiminnan perustamisessa, ja koetuotantoa odotetaan tänä kesänä.

Hän uskoo, että myös osa Kansas Cityn tehtaan laitteista toimitetaan Thaimaahan.

"He käyvät nyt läpi kaiken ja valmistautuvat kokoamaan sen", hän sanoi.

Pencen mukaan noin 35 prosenttia Kansas Cityssä kootuista pyöristä on tarkoitettu myytäväksi Yhdysvaltojen ulkopuolella, vaikka Harley ei vahvistanut sitä.

Aasia on ollut yksi yhtiön nopeimmin kasvavista markkinoista, mutta vuosien varrella se on ollut myös markkina, jolla on jyrkät tullit Yhdysvalloissa valmistetuille moottoripyörille.

”Olemme taistelleet tariffeja vastaan ​​niiden 21 vuoden ajan, jotka olen ollut yrityksen palveluksessa. Mutta tariffit ovat vain tosiasia", Pence sanoi.

Ammattiliitto arvostelee Harleya siitä, että se on investoinut Thaimaahan ja saanut samalla veronalennuksia presidentti Donald Trumpin uuden yhtiöverosuunnitelman mukaisesti.

"Nämä yritykset ottavat verohelpotuksia toisella kädellä ja jakavat vaaleanpunaisia ​​seteleitä toisella", sanoi International Association of Machineists and Aerospace Workers presidentti Bob Martinez Jr. "Aion kutsua sitä niin kuin näen sen ... tämä on yritys väijytys työläisiä vastaan."

"Heidän pitäisi sijoittaa uudelleen Amerikkaan", Kansas Cityn työntekijä Pence sanoi.

Harley-Davidson on sanonut, että Thaimaan tehdas kokoaa polkupyöriä yhtiön Yhdysvalloissa valmistetuista komponenteista.

Harleyn myynti Yhdysvalloissa on laskenut viime vuosina, kun suuret ikäluokat alkavat ikääntyä ratsastuksesta ja harvemmat nuoret astuvat heidän tilalleen.

Tilaa
SOURCEUSA Today
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/