Ramayana Water Park ilmoittaa suuren laajennussuunnitelman teemapuistotyyppiseen tyyliin.

Ramayanasta tulee maailmanluokan teemapuisto

Pattaya-

Jokainen, joka on käynyt Ramayana-vesipuistossa, joka sijaitsee Silverlake Wineryn ja kuuluisan Buddha-vuoren välissä, on huomannut, että siellä on runsaasti tilaa ja tilaa laajentua, ja viime aikoina puistossa ja sen ympäristössä on tapahtunut paljon puskutusta ja raivausta.

Äskettäin kaksivuotisjuhliaan juhlineella Ramayanalla, joka on ykkösvesipuisto Thaimaassa, 3. koko Aasiassa ja 19. maailmassa, on suurempia suunnitelmia ja tavoitteita… maailmanluokan teemapuisto ja lomakeskus aivan Pattayan ulkopuolella.

 

Ramayanan myyntijohtaja Johannes Pattermann sanoi: "Ramayana Water Park avattiin vuonna 2016 investoinnilla 1.5 miljardia Bt 106 rain alueella, jota ympäröi Khao Chee Chanin ja Silver Lake Wineryn kaunis luonto. Pystymme palvelemaan 7,500 19 turistia päivässä ja TripAdvisor on valinnut meidät Thaimaan suurimmaksi ja parhaaksi vesipuistoksi, Aasian kolmanneksi ja XNUMX:nneksi maailmassa.

Hän sanoi, että tulevaisuudessa puisto aikoo investoida huvitiloihin, jotka sisältävät ei-veteen liittyviä nähtävyyksiä, kuten vuoristoratoja ja jännitystä, sekä maailmanluokan tapahtumia, jotka palvelevat suuremman määrän turisteja.

”Chon Burin ja Pattayan sekä koko Thaimaan matkailualan odotetaan kasvavan jatkuvasti. Myös Pattayan matkailu on muuttumassa perhekohteeksi urheilumatkailun kera, mikä tekee Pattayan imagolle hyvää. Se on myös sopusoinnussa Thaimaan hallituksen ja Thaimaan matkailuviranomaisen politiikan kanssa Thaimaan perustamisesta perhekohteeksi. Ramayana Water Park on valmis vastaamaan tähän politiikkaan, ja olemme valmiita palvelemaan suuria organisaatioita, ryhmämatkoja ja perheitä laajemmassa mittakaavassa. Suuren tilamme ja lukuisten tilojemme ansiosta pystymme maan suurimmana vesipuistona vastaamaan tehokkaasti suuryritysten tarpeisiin", hän sanoi.

Uusille nähtävyyksille ja puiston laajennukselle ei ollut annettu aikataulua, mutta puskutyön perusteella ja rakentaminen puiston ulkopuolelle ovat hyvässä vauhdissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/