Pattayan poliisi ryhtyy ankariin ulkomaisiin kuljettajiin, joilla ei ole ajokorttia, ja takavarikoi ajoneuvon

Pattaya-

Pattayan poliisi on kyllästynyt turisteihin ja ulkomaalaisia, joilla ei ole voimassa olevaa ajokorttia, ja ryhtyy päättäväisiin uusiin toimiin tilanteen parantamiseksi.

Välittömästi poliisimajuri Arut Saphanonin mukaan jokaiselle ulkomaalaiselle, joka on kiinni ilman voimassa olevaa lupaa (katso alla), sakotetaan 1000 bahtia. Lisäksi ja mikä tärkeintä, moottoripyörä takavarikoidaan. Jos se on vuokrausyrityksen omaisuutta, vain vuokraamo voi noutaa pyörän 2000 bahtin lisämaksusta. Jos se on ulkomaalaisen kuljettajan omaisuutta, hänen on esitettävä todiste laillisesta ajokortista ennen kuin he voivat saada ajoneuvon takavarikointiin. Jos he eivät pysty toimittamaan laillista lisenssiä, moottoripyörä myydään todennäköisesti huutokaupassa.

Poliisiviranomaiset kertovat, että tämä uusi rajoittava toimenpide johtuu siitä, että ulkomaalaiset, joilla ei ole ajokorttia, ovat vastuussa monista onnettomuuksista Pattayan alueella eivätkä ole tietoisia Thaimaan tiesäännöistä. Lisäksi he viittaavat useisiin viimeaikaisiin korkean profiilin tapauksiin, joissa ulkomaalaiset syyllistyvät rikokseen (kuten venäläinen, joka ryösti äskettäin valuutanvaihdon Jomtienissa), jotka käyttävät vuokrattuja moottoripyöriä ilman lupaa pakenemaan paikalta.

Mikä on LAINSOPIMUS? Turistilta se vaatii kansainvälinen ajokortti ERITYISESTI AJOKOKOILLE MOOTTORIPYÖRÄLLE, kotimaasi ajokortti, joka on voimassa JA LAILLISI MOOTTORIPYÖRÄN KÄYTTÖÖN ja voimassa oleva passi.

Expatille se voi olla yllä oleva tai voimassa oleva thaimaalainen ajokortti.

 

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/