Etelä-Thaimaassa on kerrottu vangiksi yli 600 haamua

Thaimaa-

 

KRABI — On aika seremonialle, joka järjestetään vain kerran kolmessakymmenessä vuodessa Thaimaassa eksyksissä olevien sielujen löytämisessä ja vangitsemisessa.

Joka 30. vuosi järjestettävässä viikon mittaisessa festivaalissa thaimaalaiset ja ulkomaiset shamaanit etsivät teitä Krabin ja Nakhon Sin provinssien tieltä tieliikenneonnettomuuksissa kuolleiden sijoiltaan menetettyjen henkien löytämiseksi. Kun he ovat houkutelleet lähteneet, seremonia lähettää vangitut sielut rauhaan tuonpuoleiseen.

"Kootamme kaikki henget niiltä teiltä, ​​joilla onnettomuuksia tapahtui"
Jittiphum Chantachote, Tekka Jikung Foundationin Nakhon Si Thammaratin osaston koordinaattori.

Jittiphumin ryhmä on yksi monista säätiöistä, jotka ovat mukana järjestämässä haamujen metsästystä Malesian kollegojen avustuksella. Lauantaina alkaneen ja sunnuntaina päättyvän festivaalin aikana valkoiset meediot ajavat lava-autoilla ja pysähtyvät polttamaan kiinalaista "helvettirahaa" aina, kun he kohtaavat paranormaalia toimintaa. Liekin uskotaan pakottavan henget seuraamaan shamaaneja. Yli 600 haamua kerrottiin eilen pidätetyksi.

Festivaalin kohokohta on suunniteltu torstaille. Sinä iltana nekromantit ympäri Aasiaa tapaavat ja sitten kulkuevat Nakhon Si Thammaratin kaupungin keskustassa, minkä jälkeen helvettirahat poltetaan hengille omistautuessa seuraavien päivien aikana. Nekromantit kommunikoivat sitten läheisten henkien kanssa perheenjäsenille ja eläville sukulaisille välittääkseen viestejä.

Turistit ovat tervetulleita seuraamaan seremonioita, Jittiphum sanoi.

Thaimaa on jatkuvasti maailman korkeimpien tieliikennekuolemien joukossa. Viranomaisten mukaan vuonna 2016 yli 22,000 60,000 ihmistä kuoli liikenneonnettomuuksissa ja XNUMX XNUMX jäi vammaiseksi.

SOURCEKhaosod englanti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/