Poliisi ratsasi Pratamnakin kukkulalla sijaitsevaan vuokrahuvilaan, löytää huumeita ja pidätti seitsemän teini-ikäistä

Pattaya-

Poliisi kertoo, että seitsemän teini-ikäisen huumetesti oli positiivinen sen jälkeen, kun poliisit tekivät ratsian juhliin vuokratussa luksustalossa Pattayassa varhain tiistaina.

Pattayan poliisipäällikkö Pol Col Apichai Krobphet johti ratsian taloon Majestic Residence Pool Villa Pattayassa Khao Phra Tamnak -vuorella tiistaina klo 12.10. He sanoivat, että ratsia johtui nimettömästä juhlista saadusta vihjeestä sekä naapureiden valituksista kovaäänisestä musiikista ja meluhäiriöistä tavallisesti hiljaisessa yhteisössä.

Poliisi löysi 15 teini-ikäistä poikaa ja tyttöä juomassa uima-altaan ääreltä kovan musiikin keskellä.

Poliisi kertoo löytäneensä kuusi metamfetamiinipilleriä ja pienen ketamiinipussin lattialta, ja seitsemän teini-ikäisestä todettiin myöhemmin huumeiden käytöstä.

Seitsemän teini-ikäistä, joiden huumetesti oli positiivinen, pidätettiin. Muut teini-ikäiset palautettiin vanhemmilleen. Pidätettyjä nuoria haastatellaan selvittääkseen, kuka oli vastuussa huumeista ja mistä ne on ostettu.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/