Amerikkalaista syytetään seksikaupasta Burman ja Thaimaan rajalla järjestettävien Sex Tours -sivustojen vuoksi

Yhdysvaltalainen Kenneth Viggo Albertsen pidätettiin Facebook-sivun ja Burmese Border Chicks For Hire -sivuston johtamisesta.

Thaimaa-

Poliisi kertoi tiistaina, että amerikkalainen mies on pidätetty pistooperaatiossa, koska hänen epäillään johtaneen online-bordellipalvelua Pohjois-Thaimaassa, jossa miehiä yhdistettiin Myanmarin seksityöntekijöihin rajan toisella puolella.

Poliisin mukaan 66-vuotias Kenneth Viggo Albertsen, joka asuu Chiang Rain maakunnassa eläkeviisumilla, on "Burmese Border Chicks for Hire" -nimisen verkkosivuston ja Facebook-sivun takana, jolla myytiin seksiä myanmarin naisten kanssa 6,500 200 bahtilla (XNUMX dollarilla). .

Liike toi naisia ​​tapaamaan asiakkaita Thaimaan rajan puolella Mae Saissa ja tarjoutui myös "opastamaan" miehiä Myanmariin seksipalveluja varten, poliisi sanoi.

"Hän on toiminut vähintään 10 vuotta", eversti Jirabhob Bhuridej, Thaimaan rikostentorjuntapoliisin apulaiskomentaja, sanoi.

Poliisi sanoi, että Albertsen pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli järjestänyt kahden myanmarin naisen, 25- ja 18-vuotiaiden, kulkevan Thaimaahan ja tapaamaan peiteviranomaisia, jotka esiintyivät asiakkaina Mae Saissa sijaitsevassa hotellissa.

Häntä ja kahta seksityöntekijää sekä toista myanmarin naista, joka väitti auttoi tapaamisen järjestämisessä, syytetään prostituution hankkimisesta, josta voi seurata jopa 10 vuoden vankeus. Lisäksi Amerikan viranomaiset ovat kiinnostuneita hänestä ja kohtaavat mahdolliset seksikaupasta syytteet.

Myanmarista kotoisin olevat naiset ovat jo pitkään olleet seksikaupan uhreja Thaimaassa, kun taas ihmisoikeusjärjestöt ovat ilmaisseet pelkonsa siitä, että köyhä maa voisi olla seksituristien seuraava pysäkki, kun se avautuu vuosien eristäytymisen jälkeen.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/