Thaimaa nostaa kryptovaluuttojen veroja, kun taas useimmat maat helpottavat sitä

Yhä useammat maat tarkastelevat kryptovaluuttaavaruutta, ja kolme kansallista hallitusta on käynnistänyt ponnisteluja hankkeiden sääntelemiseksi ja tutkimiseksi viimeisen kahden viikon aikana. – keskittyen erityisesti veropolitiikkaan.

Kuten saattaa odottaa, jotkin lainkäyttöalueet – erityisesti Aasian markkinoilla – ovat siirtyneet selventämään sääntöjä, joita kryptokauppiaiden on noudatettava raportoidessaan voitoistaan ​​tai tappioistaan. Ja vaikka jotkut niistä ovat alkuvaiheessa, kehitys viittaa siihen, että hallituksen virkamiehet haluavat tyhjentää ilman epäilyksiä, joita avaruudessa työskentelevät voivat tuntea - ja jotka saattavat viedä liiketoimintansa näille alueille.

Tätä tarkoitusta varten jotkut hallitukset haluavat todella vapauttaa kiitoradan yrityksille, jotka haluavat vaihtaa tai käydä kauppaa kryptovaluutoilla. Osa siitä sisältää tällaisten yritysten verotaakan keventämisen siinä epäsuorassa toivossa, että ne perustavat myymälän näihin maihin.

Silti voi kestää jonkin aikaa ennen kuin säännöt selkiytyvät – ainakin seuraavaan verokauteen asti.

Thaimaan verot muotoutuvat

Thaimaa on parhaillaan ottamassa käyttöön 7 prosentin arvonlisäveroa (alv) ja 15 prosentin myyntivoittoveroa kryptovaluuttatransaktioihin – askel, joka liittyy uusiin säännöksiin tällaisten omaisuuserien kauppaa käsittelevistä pörsseistä.

Viime viikolla Thaimaan valtiovarainministeriö totesi, että se etenee lakiesityksen kanssa huolimatta Thaimaan Blockchain Associationin pyynnöstä keventää joitakin yhteisölle kohdistettavia verorasituksia.

Lakiehdotus edellyttää myös vaihtoja tiukempien tuntemasi asiakas (KYC) -menettelyjen käyttöönottamiseksi ja kaikkien käyttäjiensä tunnistetietojen keräämiseksi.

Erikoisalue Filippiineillä

Filippiinien hallitus noudattaa päinvastaista lähestymistapaa.

Viranomaiset ovat ilmoittaneet sallivansa 10 kryptovaluutta-startupin käynnistää toimintansa erityistalousvyöhykkeellä.

Startupit sisältävät kaivostyöläisiä, ICO-alustoja ja pörssejä. Mutta heille ei tarjota vain punaista mattoa – heidän on investoitava maan talouteen seuraavien kahden vuoden aikana. Reutersin mukaan miljoonan dollarin investointi lisätään 1 100,000 dollarin lisenssimaksuun.

Startuppeja rajoitetaan edelleen jossain määrin, ja ne pakotetaan käsittelemään kaikki fiat-keskustelut offshoressa välttääkseen kansallisten lakien rikkomisen.

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEcoindesk.com
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/