Jomtienin ranta mustan jäteveden saastuttama päivien rankkasateiden jälkeen

Viranomaiset syyttävät toisiaan ongelmasta, siirtävät vastuuta

Jomtien-

Suosittu Jomtien Beach näytti enemmän kuin yli kilometrin pituiselta öljyvuotolta monien suurten hotellien edessä sunnuntaina keskellä Jomtien Beachia, joka tuhosi yhden alueen suosituimmista turistinähtävyyksistä jonkin aikaa.

Pimusta vettä pursui tuntikausia huleveden viemärirummusta, joka näytti olevan seurausta päivien kausittaisesta sateesta Pattayalla.

Useat turistit olivat erittäin tyytymättömiä ja ilmaisivat, etteivät he olleet tyytyväisiä viranomaisten hitaasta reagoinnista tapaukseen. Paikalliset asukkaat ilmaisivat myös huolensa, koska tällä Jomtien Beachin alueella ei yleensä ole Pattaya Beachin jätevesiongelmia ja se on tärkeä osa paikallista matkailukokemusta ja taloutta.

Viranomaiset totesivat auttavaisesti, että turistit voisivat mennä muille rannoille etelämpänä tai sen sijaan saarille muutamaksi päiväksi.

Pattayan kaupungin tiedottaja poliisin kenraalimajuri Phinit Manirat totesi lehdistölle, että poistetut jätevedet olivat Na Jomtienin viranomaisten valvomalla alueella ja olivat heidän vastuullaan, vaikka he etsisivätkin kaksinkertaista ratkaisua. Hän kertoi myös, että viranomaisia ​​lähetettiin tutkimaan ongelmaa.

Myös muut viranomaiset ehdottivat, että ongelma voisi olla hotellin jätteiden upottaminen mereen, ja heidän pitäisi olla vastuussa, ei kaupungin.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/