Pattaya Seafood Festival 2018 alkaa 4.–8. toukokuuta, itsenäiset myyjät kielletty

Pattaya-

Vuotuisen ja suositun Seafood-festivaalin järjestävät yhdessä Chon Buri Provincial Administrative Organisation, Pattaya City, Thaimaan matkailuviranomainen ja Pattaya Tourism Business Operators Association.

Yli 200 pattayan ja sitä ympäröivien alueiden kalaravintoloiden osastoa sijoitetaan Beach Roadille, pääasiassa Central Roadilta alas kohti Soi 3:a. He jakavat ruokansa suosittujen thaimaalaisten bändien musiikkiesitteiden säestyksenä.

Rantatielle on pystytetty kymmeniä telttoja ja ruoanlaittoasemia, joiden odotetaan vierailevan festivaaleilla tuhansia Thaimaan kansalaisia ​​ja turisteja. Useita suosittuja thaimaalaisia ​​yhtyeitä esiintyy myös eri puolilla kaupunkia.

Tänä vuonna Beach Roadilla saattaa olla monia kylttejä, jotka varoittavat riippumattomia myyjiä, jotka eivät ole maksaneet osastosta, että tänä vuonna omatoiminen myynti (kuten riippumattomat rapu- ja katkarapumyyjät, joita löytyy rannalta ympäri vuoden) kielletty. Poliisi ja kaupungin viranomaiset ovat varoittaneet, että he noudattavat tiukasti tätä sääntöä ja partioivat festivaalialueella varmistaakseen, että näin ei tapahdu.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/