Thaimaan kansalainen murhasi ranskalaisen Bangkokissa yrittäessään hajottaa tappelun

Bangkok-

Leo Alexandre Achille Le Gratiet, 24, Ranskasta, menehtyi aikaisin torstaiaamuna yrittäessään puuttua asiaan ja lopettaa tappelun Flapping Duckin guesthousessa Bangkokissa Thaimaan kansalaisen ja toisen turistin välillä.

Pae, 35, joka tunnetaan myös nimellä Seree Rodkiang, Thaimaasta, joi ystäviensä kanssa guesthousessa, kun hän päätti virtsata majatalon takaosassa olevaan kanavaan. Silminnäkijät kertovat, että toinen turisti sanoi äänekkäästi herra Paelle, että hänen tulisi käyttää vessaa eikä virtsata kanavaan. Herra Pae loukkaantui tästä ja alkoi kiistellä äänekkäästi toisen turistin kanssa ja tuli uhkaavaksi. Toinen turisti kieltäytyi perääntymästä ja jatkoi luennoimista ja huutamista herra Paelle virtsaamisesta kanavaan.

Tässä vaiheessa herra Le Gratiet, joka luki yksin majatalon edessä, juoksi eteenpäin yrittääkseen erottaa kaksi miestä ja rauhoittaa tilanteen. Useat todistajat ja CCTV vahvistavat tässä vaiheessa Pae otti esiin veitsen ja puukotti herra Gratietiä rintaan. Silminnäkijöiden mukaan sekä herra Pae että hänen kanssaan kiistellessä nimeämätön turisti olivat erittäin päihtyneitä. Todistajien mukaan herra Le Gratiet ei ollut humalassa ja yritti vain auttaa purkamaan tilannetta.

Le Gratiet kuoli melkein välittömästi rintahaavaansa ja herra Pae pakeni paikalta välittömästi. Vierastalon omistaja ja muut asiakkaat soittivat poliisille, missä he myöhemmin pidättivät herra Paen muutaman kadun päässä. Poliisi ilmoittaa, että he syyttävät herra Paea lain rajoissa. Ranskan suurlähetystölle on ilmoitettu heidän ulkomaalaisensa kuolemasta.

Ajatuksemme täällä Pattaya Newsissa ovat herra Le Gratietin perheen ja ystävien kanssa, jotka vain yrittivät rauhoittaa asioita ja purkaa tilanteen.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/