Henkilökunnan jäsen hyökkäsi veitsellä kassan kimppuun Pattaya Barissa ennen avaamista (Video)

Pattaya-

Keski-Pattayalla Soi Bongkotin lähellä sijaitsevan baarin kassan kimppuun hyökkäsi maanantaiaamuna hänen henkilökuntansa jäsen baarin käytännöistä kiistan jälkeen.

Noin kello 11 baarin kassalla Kanokkan Deethong-Orn, 00, antoi ohjeita 41-vuotiaalle Pikunthong Chaisenille yhdessä muiden henkilökunnan jäsenten kanssa. Toisin kuin muut varhaiset tiedotusvälineet, The Pattaya News on vahvistanut, ettei asiakkaita tai ulkomaalaisia ​​ollut paikalla, koska baari aukeaa vasta klo 29. Yksikään turisti ei ollut koskaan vaarassa, eikä tapahtuma ollut julkinen.

Kassan mukaan ja CCTV-materiaalin perusteella rouva Chaisen kiihtyi yhä enemmän politiikasta käydyn keskustelun jälkeen ja tarttui luudaan hyökätäkseen rouva Deethong-Orniin ilman varoitusta. Ms Deethong-Orn onnistui riisumaan rouva Chaisenin aseista lyhyen kamppailun jälkeen kassan lähellä. Tässä vaiheessa tilanne kärjistyi.

Ms Chaisen tarttui veitseen, jota käytettiin kalkkien leikkaamiseen lähistöllä ja käytti sitä hyökätäkseen rouva Deethong-Orniin, aiheuttaen useita haavoja hänen käsivarteensa, kun rouva Deethong-Orn yritti puolustaa itseään.

Baarin muu henkilökunta onnistui painistamaan veitsen pois, jolloin Ms Chaisen lukittui kylpyhuoneeseen, kun henkilökunta ja kassa soittivat poliisille.

Poliisi saapui nopeasti ja onnistui vakuuttamaan rouva Chaisenin poistumaan kylpyhuoneesta ja tulemaan heidän kanssaan poliisiasemalle, jossa häntä pidetään pidätettynä pahoinpitelyn ja mahdollisten lisäsyytteiden vuoksi.

Deethong-Orn vietiin sairaalaan vammojensa vuoksi, ja hän vierailee myöhemmin poliisiasemalla antaakseen täydellisen lausunnon ei-toivotusta väkivaltaisesta hyökkäyksestä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/