Pattayan viranomaiset tekevät ratsian useisiin Pattayan hotelleihin ja pidättävät seitsemän ilman lupaa

Pattaya-

Bang Lamungin piiripäällikön Naris Niramaiwongin ja Pattayan poliisipäällikön Col Apichai Krobpetchin pyynnöstä maahanmuutto-, piiripoliisi, paikallispoliisi ja turistipoliisi tekivät tiistaina ratsian Pattayan alueella yhteensä kymmeneen kiinteistöön tarkastaakseen lupia.

Ratsiat pyydettiin laajasti julkisuuden saaneen Tulip Hotel raidin jälkeen, jossa ei vain tapahtunut säädytöntä seksiorgiaa johdon luvalla, mutta hotellilla ei myöskään ollut toimilupaa eikä ollut sitä vuoden 2004 jälkeen, jolloin se avattiin. Viranomaiset sanovat jatkavansa hotellien tarkastamista laillisten lisenssien saamiseksi.

Seitsemän kymmenestä ratsian kohteena olevasta kiinteistöstä toimi lainvastaisesti ilman toimilupia.

Nämä kiinteistöt ja pidätetty omistaja/johtaja ovat:

 

1. Central Pattaya Residence on Sai 2. Rajan Malhotra, 55, intialainen, pidätettiin.

2. E-Outfitting Boutique Hotel Saissa 2. Xue Dong, Kiina, 31 pidätetty.

3. Boutique City Hotel. Nonthaburista kotoisin oleva Chaiyan Mongkhonkulasat, 62, pidätettiin.

4. Le Viman Resort.

5. Cocco Resort Etelä-Pattayassa. Hollannista kotoisin oleva Sander Wolterring, 42, pidätettiin.

6. Jomtien Thani Hotel Jomtien Beachillä. Sujinan Prangsurang, thaimaalainen, 49, pidätettiin.

7. Atlantis Condo Jomtienissa. Daengkhamkhun, thaimaalainen, 47, pidätettiin.

Kaikkien neljän ulkomaalaisen todettiin työskentelevän ilman työlupaa. Poliisi nostaa kaikki syytteet lain sallimissa rajoissa.

Tilaa
SOURCE77jowo
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/