Mies ulostaa suljetun baarin lattialla, omistaja hakee apua. Tunnetko tämän miehen? Jaa.

Pattaya-

Suositun Kiss Beer Barin omistaja Pattayan 2. tiellä Central Festival Mallia vastapäätä pyytää apua TÄMÄN miehen tunnistamisessa.

Tämä mies tuli sisään juuri ennen kello 9 aamulla torstaina 30. huhtikuuta baarissaan ja kameran edessä helpotti itseään julkisesti baarin lattialla ja lähti sitten. Baari oli tuolloin kiinni. Mies ei kuitenkaan todennäköisesti odottanut, että CCtv-kamerat pyörivät ja että omistaja menisi paikalliseen mediaan.

Jos tunnistat tämän miehen, mene Kiss Bariin ja ota yhteyttä päivystävään henkilökuntaan tai ilmoita hänestä osoitteeseen Soi 9 Pattayan poliisiasemalle.

Ole hyvä ja jaa tämä artikkeli.

Annamme lisätietoja Pattaya Newsissa, kun saamme ne.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/