KAIKKIEN Pattayan veneiden on nyt noudettava ja luovutettava Bali Hain laiturilta 1. toukokuuta 2018 alkaen.

Pattaya-

Tiistaina 24. huhtikuuta kaupungintalolla pidetyssä kokouksessa, johon osallistuivat Pattayan kaupungin viranomaiset, poliisi, turistipoliisi, armeija ja valtion virkamiehet, määrättiin, että kaikkien Pattayalla olevien yksityisten tai julkisten veneiden on nyt noudettava ja jätettävä Bali Hain laiturilta sijaitsee lähellä Walking Streetiä 1. toukokuuta alkaen.

Tämä sisältää kaikki Kiinan kiertueen ryhmät, jotka on jätetty ja tuotu takaisin, varjoliitotoiminnan harjoittajat, yksityisturisteja saarille tuovat ihmiset jne. Se ei kuitenkaan sisällä vesiskootterioperaattoreita, koska ne eivät ole yksityisiä veneitä.

Viranomaiset sanovat, että noudattamatta jättäminen johtaa veneen takavarikointiin sekä mahdolliseen vankeuteen ja sakkoihin.

Virkamiesten mukaan tämä parantaa turistien ja paikallisten aamukävely- ja lenkkeilykokemusta ja parantaa Pattayan yleistä merinäkymää.

Paikalliset asukkaat ovat pyytäneet tätä jo jonkin aikaa, ja jos se pannaan täytäntöön, paikallinen yhteisö on melko tyytyväinen.

Annamme lisäpäivityksiä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/