Lisää rankkoja ukkosmyrskyjä, kovia tuulia ja sadetta Pattayalla koko viikonlopun

Pattaya-

Kiinasta alun perin alkanut korkeapainejärjestelmä siirtyy tänä viikonloppuna Koillisesta Bangkokin ja Pattayan alueelle. Saimme sen alkuun jo tänä aamuna, kun vuodenaikojen ulkopuoliset voimakkaat ukkosmyrskyt riehuivat Pattayan alueella, kaataen mainostauluja ja aiheuttaen satunnaisia ​​tulvia. Tänä viikonloppuna myrskyjärjestelmän pääytimen odotetaan osuvan kaupunkiin aiheuttaen todennäköisesti lisää ongelmia.

Kalasinissa ja pohjoisissa maakunnissa useat kodit menettivät kattonsa ja Thaimaan hallituksen mukaan vaurioita oli laaja. Myrskyjen odotetaan aiheuttavan tulvia Pattayassa.

Thaimaan ilmatieteen laitos ennustaa, että perjantaiaamu ja lauantai-iltapäivä ovat sateisin kausi, mutta varautua sateeseen, kovaan tuuleen ja ukkosmyrskyihin koko viikonlopun ajan.

Pysy turvassa Pattaya!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/