Yhdysvaltalainen pedofiili jäi kameralle altistamassa itsensä ryhmälle lapsia temppelissä (video)

Isä-

Valvontakamerat temppelin ulkopuolella Thaimaassa tallensivat häiritsevän kohtauksen tiistai-iltana sen jälkeen, kun amerikkalainen pedofiili alkoi paljastaa itsensä ja tarttua lapsiin.

Oregonin Portlandista kotoisin oleva perverssi, 65-vuotias Michael Stillinger, näytettiin elokuvassa lähestyvän XNUMX–XNUMX-vuotiaita lapsia Thaimaan Paissa.

Mies jopa nappasi ja halasi pientä tyttöä, jonka ystävä onneksi veti pois.

Stillinger pudotti sitten housunsa paljastaakseen peniksensä huutaen sanoja "Minä rakastan sinua" lapsille.

Paikallinen ulkomaalainen Tom Baroni ryhtyi toimiin ja soitti poliisille haastateltuaan terroritettuja lapsia heidän tullessaan kotiin hänen naapureihinsa. Baroni, joka on kotoisin Ruotsista, kertoo, että Stillinger väitti asuvansa Intiassa ja olevan siellä orpokodissa.

Paikallinen poliisi pidätti Stillingerin pian tapahtuman ja herra Baronin valituksen jälkeen, ja poliisiasemalla häntä käskettiin maksamaan 500 Thaimaan bahtin sakko. "Julkinen alastomuus”ja vielä 500 bahtia "julkisuudessa olo, joka johtaa häiriökäyttäytymiseen." Mr. Stillinger väitti poliisille, että hän oli erittäin humalassa, pimentynyt eikä ollut tietoinen käytöksestään.

Se ei tietenkään ole vielä ohi, koska poliisi ei ollut vielä nähnyt CCTV-materiaalia temppelistä.

Vaikka Stillinger vapautettiin sinä iltana, hänet pidätettiin uudelleen muutaman tunnin sisällä pian sen jälkeen, kun tutkijat tarkastelivat turvakameran materiaalia ja näkivät, mitä hän on tehnyt.

Poliisi käsittelee parhaillaan seksipatin karkottamista ja mustalle listalle lisäämistä "vaara lapsille." He ovat myös ilmoittaneet FBI:lle Amerikassa.

"Poliisi tutki 65-vuotiaan Michael Stillingerin tapausta, joka oli Yhdysvaltojen kansalainen, koska hän oli alasti lasten kanssa ja yritti tehdä rikosta lasten kanssa." Pain poliisin kenraalimajuri Bandit Tungkasania lainattiin paikallisissa uutisissa.

"Pain poliisi pidätti epäillyn, ja hänelle määrättiin sakkoja ja hänet vapautettiin. CCTV tarkastettiin uudelleen kansalaisten valitusten jälkeen ja pidimme tätä henkilöä erittäin vaarallisena, eikä hänen ole sopivaa jäädä Thaimaahan." Mr. Tungkasan totesi edelleen.

"On olemassa vaara, että hän tekee rikoksia lapsia vastaan ​​Thaimaassa. Epäilty otettiin kiinni ja lähetettiin Chiang Main provinssin poliisilaitokselle syytettä varten Thaimaan kuningaskunnassa. Poliisi pyrkii myös saamaan hänet mustalle listalle, jotta hän ei pääse Thaimaahan. Jatkamme hänen työntämistä ulos Thaimaasta. Tunkasan päätti lausuntonsa tähän.

Me täällä Pattaya Newsissa varoitamme, että seuraavat kuvat ja videot saattavat olla häiritseviä joillekin lukijoille.

 

Tilaa
SOURCESeuraava hai
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/