Pattaya Bar "The Street" määrättiin suljetuksi viideksi vuodeksi sen jälkeen, kun Gun, huumeita löydettiin

Pattaya-

Thaimaan viranomaiset määräsivät South Pattaya Bar "The Streetin" suljetuksi viideksi vuodeksi, kun he löysivät suojelijan, 24-vuotiaan Thanapong Thanomkain, jolla oli 9 mm:n käsiase.

Muilta asiakkailta löydettiin myös sähkösavukkeita ja Vaping-materiaalia, jotka ovat lainvastaisia ​​Thaimaassa, ketamiinia.

Kaikista kahdeksasta suojelijasta kuuden huumeidenkäyttötesti oli positiivinen.

Pattayan viranomaiset ja poliisi tekivät ratsian baariin saatuaan vihjeen huolestuneelta kansalaiselta kello 2 varhain tiistaiaamuna.

Lisäksi baarilla ei ollut lupaa (koska sellaista ei ole) olla auki klo 2 jälkeen, myydä viinaa.

Baari on määrätty suljetuksi viideksi vuodeksi, ja kaikki huumetestin saaneet sekä omistaja on pidätetty syytteiden vuoksi.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/