Thaimaan kansalainen pidätettiin jäänpoltosta keskellä Walking Streetiä

 

Saraburista kotoisin oleva Suwanit Janmechai, 35, löydettiin hallussaan 0.35 grammaa jäätä (metamfetamiinia) ja huumeiden ottovälineitä sen jälkeen, kun poliisi pidätti hänet maanantaina nähtyään laajalti katsotun videon verkossa, jossa hän näyttää polttavan jäätä julkisesti lähellä Miami Night Clubia. maailmankuululla Walking Streetillä. Useat todistajat kertoivat, että hän poltti avoimesti metamfetamiinia kadulla.

Hän myönsi poliisille käyttäneensä huumeita, mutta sanoi, että se ei ollut hän videolla – vain joku, joka näytti häneltä ja jolla oli samat vaatteet. Oli epäselvää, miten hän sai huumeet, koska hän ilmoitti myös olevansa koditon ja pukeutunut samoihin vaatteisiin kuin videolla.

Video alkuperäisestä viestistä ja hänen kuulustelunsa julkaistiin YouTubessa.

Taustalla voi kuulla ihmisten nauravan naisen selittäessään itseään.

Poliisi syyttää häntä huumeista, ja hän on tällä hetkellä tutkintavankeudessa oikeudenkäynnin ajaksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/