Pattayan viranomaiset tekivät ratsian Tulip-hotelliin seksijuhlien vuoksi

42 ulkomaalaista pidätettiin, useita henkilökunnan jäseniä

Klo 11 30. huhtikuuta, lauantai-iltana, Mr. Naris Niwapantawong, Banglamungin piirin sheriffi, Chonburi, sai valituksen siitä, että Tulip House Hotel Etelä-Pattayalla oli järjestänyt ryhmäseksijuhlien viikonlopputapahtuman.

Ratsia ja tutkintaa koordinoi Pol.Lt. Abhisit. kenraalimajuri Piyapong Charoenpong, matkailupoliisi, maahanmuutto- ja tharmeija yhdessä tutkimaan hotellia.


Hotelli sijaitsee Pattayan keskustassa, ja siinä on 4 kerrosta ja 30 huonetta. Pohjakerros on jaettu 3 vyöhykkeeseen tai konferenssihuoneeseen. Viimeinen vyöhyke järjestettiin juhlahuoneeksi. 

 Kun virkamiehet ja poliisi saapuivat hotellin henkilökunnan yllätykseksi ja kokoontuivat konferenssihuoneeseen, he löysivät monia naisia ​​ja miehiä eri maista erilaisissa seksiakteissa, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Kiina, Malesia, Singapore, Saksa, Thaimaa, Kambodža, Intia ja Ukraina, yhteensä 14 naista ja 28 miestä, alasti, joista osa ilmaisee homoseksuaalisuutta. 


Poliisi otti tilanteen hallintaansa.


Aluksi he etsivät paikkaa ja löysivät roskikseen heitetyn geelin, liukasteen, seksihuumeen, seksuaalisen stimulaatiolaitteen ja käytettyjä kondomeja. Viranomaiset pitivät sitä todisteena. Virkamiehet tapasivat myös Sheng Liao Yangin, 53, Kiinan, joka toimi tämän hotellin omistajana.


Naris Nilipawong, Banglamungin piirin sheriffi, paljasti, että pidätykset johtuivat valituksesta, jonka mukaan sivustolla oli seksuaalisesti järjestetty seksijuhlia niille, jotka pitävät seksistä ja swingeribileistä. Juhlaa mainostettiin yksityisellä verkkosivustolla. Osallistuakseen tapahtumaan osallistujien piti rekisteröityä nettisivujen kautta ja oli sääntö, että puolueen jäsenten tulee olla mies- ja naispari. Hinta per yö oli 1,500 bahtia per henkilö.


Viranomaiset ovat esittäneet seuraavat oikeudelliset syytteet hotellin omistajaa vastaan:


1. Hotelliliiketoiminta toimii ilman lupaa, koska heillä ei ollut asianmukaisia ​​lupia.


2. Swinger-bileet rikkovat Thaimaan säädyllisyyttä ja säädyllisyyttä Pattayan kaltaisessa hienojen, yhteiskunnallisten arvojen kaupungissa.


3. Prostituutiosyytteet myös todennäköisesti nostetaan.

Jokainen osallistuja pidätettiin ja on tällä hetkellä vangittuna Pattayan poliisiasemalla. Myös hotellin omistaja ja johtaja pidätettiin.

Annamme lisää päivityksiä sitä mukaa, kun saamme niitä.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/