Australian kansalainen pidätettiin Walking Streetin varkaudesta

Australian kansalainen, Oliver Niyonsaba, 21, pidätettiin lauantai-iltana viihdepaikalla Walking Streetillä, kun hänen väitetään varastaneen arvokkaita esineitä thaimaalaisen naisen laukusta, kun tämä meni wc:hen.

Thannayalak Nasuhai, 40, vietti illanviettoa ystäviensä kanssa Walking Streetin live-rock-paikalla, kun hän meni vessaan jättäen pöydälle laukun, jossa oli useita arvokkaita omaisuutta, joita poliisi ei ole nimennyt.

Kun herra Niyonsaba näki hänen jättävän laukun, hän lähestyi nopeasti pöytää ja löi laukkua, joka nähtiin myös CC-televisiossa, poistamalla useita esineitä ja laittaen ne taskuihinsa. Hänen ystävänsä, jota herra Niyonsaba ei huomannut tanssivan lähistöllä, näki varkauden ja hälytti tapahtumapaikan henkilökuntaa.

Henkilökunta piti herra Niyonsabaa, vaikka hän yritti paeta, kunnes turistipoliisi saapui ja pidätti hänet. Mr. Niyonsaba väittää poliisille, että hän luuli laukun olevan hänen, koska hän oli hieman päihtynyt.

Poliisi tekee varkaudesta syytteen. Mr. Niyonsaba on tällä hetkellä pidätettynä Pattayan poliisiasemalla.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/