Algerialainen mies pidätettiin 60,000 XNUMX bahtin varastamisesta eteläkorealaiselta turistilta

Naklua-

Mouloud Sadat, 53, pidätettiin perjantai-iltana kävelemässä tiellä Nakluassa varkaudesta ja häntä syytettiin käteisen ja arvoesineiden varastamisesta eteläkorealaiselta turistilta läheisessä ravintolassa.

Lee Seung-Chul, 44, oli syömässä ravintolassa ja jätti tuolin selkänojaan Prada-laukkunsa, jossa oli noin 60,000 XNUMX bahtia käteistä ja arvoesineitä. Kun hän meni wc:hen (samanlainen kuin äskettäinen tapaus, jossa Australian kansalainen pidätettiin samasta asiasta samana päivänä), herra Sadat otti laukun ja lähti. Herra Sadat oli juuri syönyt pienen aterian lähistöllä ja pakeni nopeasti ravintolasta.

Kun herra Seung-Chul palasi wc:stä, hän soitti välittömästi poliisille, joka vastasi muutaman minuutin kuluessa. Poliisi, jota johti kapteeni Apichai Krobphet, Pattayan poliisipäällikkö tutki CCTV-materiaalia ravintolasta ja sai nopeasti visuaalisen tunnisteen epäillystä. Heidän ilokseen ja onnekseen ajaessaan ravintolasta poliisiasemalle yrittäessään jäljittää uhria he huomasivat hänet kävelemässä tiellä kassin kanssa.

Sadat on myöntänyt varkauden, mutta väittää, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän on koskaan tehnyt mitään tällaista, eikä hän ajatellut selkeästi. Häntä pidetään vangittuna Pattayan poliisiasemalla.

Tarinan moraali: Älä jätä laukkujasi valvomatta lomalla.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/