Nikolay Rybalov kuulustellaan, kiistää edelleen kaikki syytteet Jomtienin rahanvaihtoryöstöstä/pahoinpitelystä

Jomtien-

Noin klo 4 00. huhtikuuta 15 Nikolai Rybalov, 2018, entinen Venäjän armeija ja asui Pattayalla noin vuoden ajan, ilmestyi Na Jomtienin poliisiasemalle Chonburin kenraalimajuri Chalermkiat Srivoranin, apulaispäällikön eteen. Henkilökunta sekä majuri 34 Chittal Komonwatthana, apulaiskantsina, kenraalimajuri. Thitwat Suriyothai varapuheenjohtaja Chonburi ja poliisi.

Herra Rybalov, kuten keskustelimme aiemmissa artikkeleissa ja näytimme videolla, kieltäytyy yhteistyöstä viranomaisten tai kääntäjien kanssa ja kieltäytyy puhumasta tapauksesta, jossa mies, jonka epäillään olevan herra Rybalov, hyökkäsi julmasti 30-vuotiaan neiti Sunee Kaewyun kimppuun. kun hän oli saapumassa töihin lähes miljoona bahtia laukussa valuuttavaihtoon, joka sijaitsee Ambassador-hotellia vastapäätä Jomtienissa.

Videolla näkyy, kuinka epäilty lyö Kaewyua raa'asti provosoimatta yli kymmenen kertaa kasvoihin aiheuttaen kasvovammoja ja mahdollisia pysyviä vaurioita hänen oikeaan silmään. Tämän jälkeen hän otti laukun ja pakeni Nikolay Rybalovin rekisteröimällä moottoripyörällä. Moottoripyörä jäljitettiin Dusit Lake 2:ssa sijaitsevasta asunnosta. Asuinalue on myös vuokrattu Nikolai Rybalovin nimiin. Hän ei kuitenkaan ollut paikalla. Poliisi soitti tämän jälkeen miehen nimellä valtakunnalliseen hälytykseen. Lisäksi CCTV-materiaalissa näkyi selvästi hänen tatuoinnit, mukaan lukien näkyvä Venäjän armeijan tatuointi hänen käsivarressaan, joka vastaa täsmälleen Mr. Rybalovin käsivartta.

Nikolay Rybalov vangittiin Suvarnabhumin lentokentällä minuuttia ennen kuin hän lensi maasta Moskovaan vaimonsa kanssa. Hänellä oli mukanaan täsmälleen sama musta laukku valuutanvaihdosta, joka oli selvästi merkitty CX:n omaisuudeksi. Hänen venäläinen vaimonsa, jonka nimeä ei ole julkistettu medialle, mutta kuvassa alla, väittää myös olevansa syyttömiä, vaikka lunastivat 670,000 XNUMX bahtia lentoaseman valuutanvaihdossa minuuttia ennen lentoa.

Lisäksi lisää epäilyksiä herättää se, että sekä Rybalov että hänen vaimonsa ovat työttömiä, heillä ei ole tulonlähdettä eikä selitystä sille, miksi heidän hallussaan olevat pakoajoneuvot, Mr. Rybalovin tatuoinnit, valuutanvaihtokassi ja merkityt setelit sopivat yhteen. todisteille.

Rybalov kiistää edelleen kaikki syytteet huolimatta päinvastaisista todisteista ja kieltäytyi vastaamasta kysymyksiin. Hänellä ei ole tällä hetkellä asianajajaa eikä alibia tai puolustusta. Hän kieltäytyy edes peruskohteliaisuudesta ja pakotetaan jokaiseen esiintymiseen. Hän on kieltäytynyt avustamasta Venäjän suurlähetystöä. Hänen vaimoaan ei ole tällä hetkellä pidätetty, mutta hän oleskelee maassa tulevan uudelleenesitysten ja oikeudenkäynnin ajan. Lähipäivinä Kaewyun odotetaan tapaavan Rybalovin kasvotusten saadakseen hänet myöntämään rikoksen.

Valuutanvaihdon omistaja, neiti Chatchanajai Yayangkul, 33, toi kukkakorin Na Jomtienin asemalle kiittääkseen poliisia kovasta työstä epäillyn saattamiseksi oikeuden eteen alle kymmenessä tunnissa.

Olemme myös havainneet, että Mr. Rybalov on vahvasti läsnä sosiaalisessa mediassa ja hänellä on oma nuori tytär. Tässä on hänen Instagram-tilinsä, joka antaa kuvan hänen elämästään ennen ryöstöä. https://www.instagram.com/mikola_828/

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/