Pattayan Songkranin puolivälissä suuria ukkosmyrskyjä seuraavien kolmena päivänä Chon Burissa/Pattayassa

Tiistaina ja keskiviikkona Pattaya kokea kausittaisten myrskyjen rasituksen.

Pattaya-

Kohta on vielä kosteampaa.

Thaimaan meteorologinen laitos on ilmoittanut, että seuraavien kolmen päivän aikana on odotettavissa rankkasadetta, ukkosmyrskyjä ja rakeita, jotka osuvat erityisesti Pattayan alueelle tiistaina ja keskiviikkona, mutta todennäköisesti selkiytyivät ennen riehakasta Grand Finalea ja Songkranin Wan Laia torstaina 19.

Nämä kausittaiset trooppiset myrskyt ovat aiheutuneet yhteentörmäyksestä Thaimaan kuuman sään ja Kiinasta peräisin olevan voimakkaasti kylmän korkeapainejärjestelmän kanssa. Myrskyt ovat iskeneet Koillis-Thaimaassa viimeisen päivän aikana ja ovat vähitellen matkalla Bangkokin ja Chon Burin alueille.

Myrskyt ovat jo aiheuttaneet kaaosta Surinissa ja Ubon Ratchthanissa viimeisen päivän aikana, sillä äkillisistä tulvista on raportoitu, ja Surinin kyläläiset ilmoittivat useista sortuneista rakennuksista ja heidän sanojensa mukaan pahimmasta rakeesta, jota he ovat koskaan nähneet.

Hyvää Songkrania!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/