Venäläinen mies ryösti valuutanvaihdon Jomtienissa, hyökkäsi raa'asti naispuoliseen työntekijään, vangittu (Video)

Jomtien-

Tänä aamuna 14. huhtikuuta 2018 noin klo 9 venäläinen mies, jonka epäillään olevan herra Nikolay Rybalov, ryösti Jomtien Beachillä sijaitsevan valuutanvaihdon. Hän odotti naispuolisen työntekijän tuovan vaihtorahaa ja pahoinpiteli häntä raa'asti ja osui hänen päähänsä yli tusinalla iskulla ennen kuin pakeni rahapussin kanssa. Rahapussi sisälsi noin miljoona bahtia.

Hänet tunnistettiin nopeasti sen perusteella, että naamiosta huolimatta hän ei peittänyt käsivartensa tatuointeja ja hänelle rekisteröidyn moottoripyörän rekisterikilpi, jonka hän ajoi pois, tallentui videolle.

Thaimaan poliisi onnistui jäljittämään hänet ja pidättämään hänet syytteenä vireillä. Mr. Rybalov väittää, että hän ei ollut hän videolla, vaikka hänellä oli täsmälleen samat tatuoinnit ja CCTV, joka näyttää häntä muistuttavan henkilön ratsastamassa rekisteröidyllä moottoripyörällään.

Pahoinpidelty työntekijä toipuu sairaalassa useiden vammojen vuoksi. Poliisi nostaa hänet syytteeseen lain sallimissa rajoissa.

Tilaa
SOURCEPattaya uutiset thai
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/