Lisää Nikolay Rybalovista, miehestä, joka varasti miljoona bahtia vaihdosta ja hyökkäsi julmasti naispuolisen työntekijän kimppuun

Pattaya-

Meillä on päivitys tapauksesta, jossa Venäjän kansalainen hyökkäsi julmasti Jomtienissa thaimaalaisen naisvaluutanvaihtoagentin kimppuun ja varasti 1 miljoona bahtia kirkkaan päivänvalossa.

Tässä on lisää kuvia herra Nikolay Rybalovista pidätettynä. Olemme saaneet tietää, että hänet pidätettiin lentokentällä, kun hän oli pakenemassa maasta. Koska hän ei piilottanut moottoripyörän rekisterikilpiään, poliisi jäljitti hänet helposti ja huomasi hänen yrittäneen poistua maasta. He pidättivät hänet juuri ennen kuin hän onnistui lentämään maasta Suvarnabhumin lentokentällä Bangkokissa.

Hänellä oli lähes miljoona bahtia mukanaan, mutta kiistää silti huolimatta ylivoimaisista todisteista, että hän olisi ollut mies videolla (katso edellinen artikkelimme.) Tällä hetkellä lähteemme kertovat meille, että hän kieltäytyy yhteistyöstä poliisin tai kääntäjien kanssa.

Me Pattaya Newsissa olemme ylpeitä Thaimaan poliisista, joka otti tämän miehen kiinni ennen kuin hän pakeni maasta, ja toivomme, että tässä tapauksessa oikeus toteutuu oikeusjärjestelmässä.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/