Songkranin ensimmäinen päivä: 39 kuoli, 461 loukkaantui

Onnettomuuspaikka.

Pattaya-

Keskiviikkona, Songkranin niin sanotun seitsemän vaarallisen päivän ensimmäisenä päivänä, raportoitiin yhteensä 477 liikenneonnettomuutta, joissa kuoli 39 ihmistä ja loukkaantui 461 muuta, tieturvallisuuskeskus ilmoitti.

Matkailu- ja urheiluministeri Weerasak Kowsurat kertoi keskuksen tiedotusvälineille, että arviolta 40 prosenttia onnettomuuksista johtui rattijuopumuksesta. Hän sanoi, että noin 82 prosenttia osallistui moottoripyöriin, joilla on pitkiä, suoria, pääteitä todennäköisemmin törmäyksiä. Suurin osa onnettomuuksista tapahtui klo 4–8, ministeri lisäsi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/