Kolme moottoripyöräpommia loukkaantui 12 ihmistä Etelä-Thaimaassa

Thaimaalaiset sotilaat ja poliisipommiryhmän siviilivaatteiset jäsenet tarkastavat moottoripyörän hylkyä räjähdyspaikalla Sungai Kolokissa Narathiwatin maakunnassa 9. huhtikuuta 2018. Useita moottoripyöräpommiräjähdyksiä 9. huhtikuuta Thaimaan levottomassa eteläisessä Narathiwatin maakunnassa on tapahtunut. väitetään jättäneen yli tusinaa loukkaantunutta. / AFP PHOTO / Madaree TOHLALA

BANGKOK (AP) – Kolme pommia, jotka haavoittivat 12 ihmistä Thaimaan ja Malesian rajalla sijaitsevaan kaupunkiin, olivat todennäköisesti kapinallisten asentamia, poliisi sanoi eilen.

Poliisiluutnantti Traipop Donprailao sanoi, että ajastimiin yhdistetyt ja pysäköityihin moottoripyöriin piilotetut pommit räjähtivät maanantaina lähellä pientä ravintolaa, karaokebaaria ja hotellia Sungai Kolokissa Narathiwatin maakunnassa.

Neljä hyökkäyksessä loukkaantuneista jäi sairaalaan eilen, sanoi yksi hänen kollegoistaan, poliisikapteeni Ratt Chanthachalee. Kaikki XNUMX loukkaantunutta olivat Thaimaan kansalaisia, yksikään ei ollut turisteja.

Thaimaan kolmessa eteläisimmässä Narathiwatin, Yalan ja Pattanin maakunnassa hämärien separatistien toteuttamassa matalan tason kapinassa on kuollut noin 7,000 2004 ihmistä vuodesta XNUMX lähtien. Nämä kolme maakuntaa ovat ainoita, jotka valittavat, että heitä kohdellaan usein toisen luokan kansalaisina.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/